Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hep yaparım ben ayda 1 kesin bazen kız kapağı kapatıyor küf kokusu oluyor 1 ayı beklemeden de yapıyorum. Ama işte sadece beyazlarda olması garip
Ekstra durulama yapsan
Bide yumuşatıcı yerine lavanta yağı falan damlatilir mi bilmiyorum şuan aklıma geldi ama belki bi alternatif vardır
Bende hep kullanıyorum yaa bak şimdi kafama takılır bu

Kahvesini içti ekrana bakıyor

Sadece beyazlar da mı? Benim de sadece siyahlarda yumuşatıcı kokusu olmuyor . Sanki ıslak kalmış gibi kokuyor kuruyunca bile.
ben vernel max konsantre lavanta yumuşatıcı kullanıyorum.çok memnunum. beyazları önceleri sadece iç çamaşırlarını makineden çıkartıp kazanda kaynatıyodum. ozaman çok beyaz oluyodu artık üşeniyorum.

Ne yapılır hiç bilmiyorum canım . Sirkeyle boş mu çalıştırsan ?
Ben sıvı deterjan kullanıyorum ama siyahlar hep aynı
Limon tuzu ve karbonatla temizledim ben iki gün önce daha beyazları yıkamadım fark var mı bilmiyorum canım

Abla her seferinde kaynatmak valla bravo
Ama yumuşatıcı değiştirsen güzel olur biliyor musun bilmiyorum ama vernel boykot ürünü

Abla her seferinde kaynatmak valla bravo
Ama yumuşatıcı değiştirsen güzel olur biliyor musun bilmiyorum ama vernel boykot ürünü
her seferinde deildi hemde artık yapmıyorumki , vernel önceden almıştım. evdekileri bitirmeye çalışıyorum . malum ç.suyundanda var hala

Herkese selam
Evi toparladm
Çamaşır yikadım
Bulaşık makinesini boşalttım
lavabolari temizledim
browni kurabiye yaptım
bulaşıkları makineye dizdim
tatlımı alıp anneme geldim
Hafta sonu eşim evdeyken is yapmak istiyorum cam kapı perde falan bakalım

Hem içine hem deterjan gözüne koydum 90 da uzun süre boş çalıştırdım kendimce bir seyler yaptım ise yaradı mı bilmiyorum youtube de video var ordan da bakabilirsiniz
tamam canım sağol , aslında benim abim beyaz eşya tamircisi ona bi sorayım görünce bakalım o ne dicek

Ekstra durulama yapsan
Bide yumuşatıcı yerine lavanta yağı falan damlatilir mi bilmiyorum şuan aklıma geldi ama belki bi alternatif vardır
Bende hep kullanıyorum yaa bak şimdi kafama takılır bu
Yaptırdım ön yıkama, ekstra durulama ama yok. Yumuşatıcı ihtiyacım olmuyor ya eskiden sert olurdu çamaşırlar şimdi sıvı deterjandan heralde yumuşak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…