- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Ekstra durulama yapsanHep yaparım ben ayda 1 kesin bazen kız kapağı kapatıyor küf kokusu oluyor 1 ayı beklemeden de yapıyorum. Ama işte sadece beyazlarda olması garip
Kahvesini içti ekrana bakıyorYatak odasindan başladım
Supurdum yıkanacak halısını kaldırdım
Dogerini de supurdum
Güzel sıcak bu su hazırladım ve iki kere sildim
Balkonumda yok salonum temizdi oraya serdim camın açtım
Yatak odası bitene kadar havalanir insallah
Cocuk odası halısı sipurdum sildim
Mutfak halısı supurdum sildim 2 kere
Daha yeni sildiğim için pek zorlanmadim
Kurban bayramına yıkamaya veririm inşallah
Sonra su değişikliği ve yine sicak su hazırladım
Silmisken oturma odası antre halilarini da sildim
Aslında sadece Yatak odası ve çocuk odası vardı bugün ama gaza gelip bütün evin halilari sildim salon haric
Belki de bugün bitirebiliriz bütün evi inşallah
Tüllerim bitti onları çıkarıp salona serdim çünkü kocamın gelip camı silmesini bekliyorumbu konu da anlaşmış olsak hiç beklemezdim hemen silerdim gelen kadar bir yandan hoş bir yandan oyalıyor
Neyse Yatak odası küçük halısını da makineye attım şimdi o da yıkansın temiz temiz
Oğlumun uyku saati onu salliyorum uyudu gibi biraz daha dalsın kalkıp işlere devam
Benim eslerim neler yapiyor
Limonsuzzcay
@Nane limon kabugu
ben vernel max konsantre lavanta yumuşatıcı kullanıyorum.çok memnunum. beyazları önceleri sadece iç çamaşırlarını makineden çıkartıp kazanda kaynatıyodum. ozaman çok beyaz oluyodu artık üşeniyorum.Sadece beyazlar da mı? Benim de sadece siyahlarda yumuşatıcı kokusu olmuyor . Sanki ıslak kalmış gibi kokuyor kuruyunca bile.
O da lazım yahuu napalm yaniKahvesini içti ekrana bakıyor
Limon tuzu ve karbonatla temizledim ben iki gün önce daha beyazları yıkamadım fark var mı bilmiyorum canımNe yapılır hiç bilmiyorum canım . Sirkeyle boş mu çalıştırsan ?
Ben sıvı deterjan kullanıyorum ama siyahlar hep aynı
Abla her seferinde kaynatmak valla bravoben vernel max konsantre lavanta yumuşatıcı kullanıyorum.çok memnunum. beyazları önceleri sadece iç çamaşırlarını makineden çıkartıp kazanda kaynatıyodum. ozaman çok beyaz oluyodu artık üşeniyorum.
her seferinde deildi hemde artık yapmıyorumki , vernel önceden almıştım. evdekileri bitirmeye çalışıyorum . malum ç.suyundanda var halaAbla her seferinde kaynatmak valla bravo
Ama yumuşatıcı değiştirsen güzel olur biliyor musun bilmiyorum ama vernel boykot ürünü
Evet abla bitirip bi daha almayalım inşallahher seferinde deildi hemde artık yapmıyorumki , vernel önceden almıştım. evdekileri bitirmeye çalışıyorum . malum ç.suyundanda var hala
çamaşır makinesini boş mu çalıştırıyosun bu şekilde ben hiç yapmadımdaLimon tuzu ve karbonatla temizledim ben iki gün önce daha beyazları yıkamadım fark var mı bilmiyorum canım
Bende soracaktım nasıl yapılıyor deterjan gözüne mi içine miçamaşır makinesini boş mu çalıştırıyosun bu şekilde ben hiç yapmadımda
türk malı diye biliyorum ama bide bingo boykot deil herhaldeEvet abla bitirip bi daha almayalım inşallahperos boykot mu biliyor musunuz ?
Evet ben hep Bingo alıyorum ama perosu bi sorayım dedimtürk malı diye biliyorum ama bide bingo boykot deil herhalde
çamaşır makinesini boş mu çalıştırıyosun bu şekilde ben hiç yapmadımda
Hem içine hem deterjan gözüne koydum 90 da uzun süre boş çalıştırdım kendimce bir seyler yaptım ise yaradı mı bilmiyorumBende soracaktım nasıl yapılıyor deterjan gözüne mi içine mi
Tamam canım sağolHem içine hem deterjan gözüne koydum 90 da uzun süre çalıştırdım kendimce bir seyler yaptım ise yaradı mı bilmiyorumyoutube de video var ordan da bakabilirsiniz
Sirke zarar verir diye onu yapmadım da başka şeyler yaptım yine aynı beyazlarNe yapılır hiç bilmiyorum canım . Sirkeyle boş mu çalıştırsan ?
Ben sıvı deterjan kullanıyorum ama siyahlar hep aynı
tamam canım sağol , aslında benim abim beyaz eşya tamircisi ona bi sorayım görünce bakalım o ne dicekHem içine hem deterjan gözüne koydum 90 da uzun süre boş çalıştırdım kendimce bir seyler yaptım ise yaradı mı bilmiyorumyoutube de video var ordan da bakabilirsiniz
Bize de bilgi ver abla o mutlaka biliyordurtamam canım sağol , aslında benim abim beyaz eşya tamircisi ona bi sorayım görünce bakalım o ne dicek
Yaptırdım ön yıkama, ekstra durulama ama yok. Yumuşatıcı ihtiyacım olmuyor ya eskiden sert olurdu çamaşırlar şimdi sıvı deterjandan heralde yumuşak oluyor.Ekstra durulama yapsan
Bide yumuşatıcı yerine lavanta yağı falan damlatilir mi bilmiyorum şuan aklıma geldi ama belki bi alternatif vardır
Bende hep kullanıyorum yaa bak şimdi kafama takılır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?