Hastaymışsın önce sağlığın üzme kendiniGünaydındün gece çok rahatsizlandim tesbihten baska bisi yapamadım sabahta biraz kuran okuyabildim o kadar üzgünüm ki
Geçmiş olsun loram neyin varGünaydındün gece çok rahatsizlandim tesbihten baska bisi yapamadım sabahta biraz kuran okuyabildim o kadar üzgünüm ki
Sağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.Geçmiş olsun loram neyin var
Geçmiş olsun loraSağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.
Geçmiş olsun ahiretliğimGünaydındün gece çok rahatsizlandim tesbihten baska bisi yapamadım sabahta biraz kuran okuyabildim o kadar üzgünüm ki
Dinlen kuzum yorma kendiniSağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.
Geçmiş olsunSağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.
Geçmiş olsun lora
Geçmiş olsun ahiretliğim
Sagolun kızlarGeçmiş olsun
Oh oh afiyet olsun
Canım benim yaEki Görüntüle 3392484
Beraat gecemiz mübarek olsun canlar dualarda buluşmak umuduyla
Nego
@Bonus
Efser
@Chocolita
@Tiniminimavihanim
@MssPARE
Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Pinhan
@golgefeslegeni
@Gonulmeyvesi
-Hayal
@Hemsirecik
@Limonsuzzcay
@Lidlaylim
Nane Limon Kabugu
O1deren87
@Tubismavis
@papatyamm
Adını etiket etmeyi uttuğum arkadaşımız yoktur umarım üzülürüm
Nerdesin derenim yoksun bayadır nasılsınCanım benim ya
Benide unutmamış
Canim ailecek hep hastaydik .oğlum çok kötüydü bronsit olmustu.hastaneden eve gelmedik diyebilirim.Nerdesin derenim yoksun bayadır nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?