Çok geçmiş olsun loramm Rabbim şifa versinSağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.
Çok geçmiş olsun topikte de çoğumuz hasta veya hastalık atlattık. Aynen sağlık gibisi yok.Canim ailecek hep hastaydik .oğlum çok kötüydü bronsit olmustu.hastaneden eve gelmedik diyebilirim.
Çok şükür düzeldik saglik gibisi yok
Yarin iyi bi temizlik beni bekliyor.evi hastalik virüslerinden arındırmam lazım
Çok geçmiş olsunCanim ailecek hep hastaydik .oğlum çok kötüydü bronsit olmustu.hastaneden eve gelmedik diyebilirim.
Çok şükür düzeldik saglik gibisi yok
Yarin iyi bi temizlik beni bekliyor.evi hastalik virüslerinden arındırmam lazım
Arkası yarın mı bu
Çok geçmiş olsun yel gibi miydi acaba bi gün önce yorulurken üşüttüysen falanSağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.
Ofluk bir gayfe değildiOh oh afiyet olsun
Niye köpürtemen guzum sen? Sorun ne?Ofluk bir gayfe değildi
Makineni mafiretiNiye köpürtemen guzum sen? Sorun ne?
Sağol ablamÇok geçmiş olsun loramm Rabbim şifa versin
Anlamadım ki orada oldu herhalde çok gerilmissin sinirlere kaslar baskı yapmış dedi doktor. Adım attirmiyordu agri Allah kimseye vermesinÇok geçmiş olsun yel gibi miydi acaba bi gün önce yorulurken üşüttüysen falan
AnaaaaArkası yarın mı bu
Aferin .... var o kadar geriliyosun tansiyonum çıktı heralde de geç uzan bakim bi yere kim ne yaptırıyo sana millet bulmuş kolayını ya iş yaptıracakAnlamadım ki orada oldu herhalde çok gerilmissin sinirlere kaslar baskı yapmış dedi doktor. Adım attirmiyordu agri Allah kimseye vermesin
Biraz sinirlenmişimAferin .... var o kadar geriliyosun tansiyonum çıktı heralde de geç uzan bakim bi yere kim ne yaptırıyo sana millet bulmuş kolayını ya iş yaptıracak
Anlamadım ki orada oldu herhalde çok gerilmissin sinirlere kaslar baskı yapmış dedi doktor. Adım attirmiyordu agri Allah kimseye vermesin
Evet canim yakinlarımiz dada öyle .kimi duysam hasta.Çok geçmiş olsun topikte de çoğumuz hasta veya hastalık atlattık. Aynen sağlık gibisi yok.
Ohh mis gibi yaparsın evi ramazan öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?