Senin kücuk kız kac yasindaydii canımÇamaşırları katladım
Bir kısmını yerleştirdim
Yatak odamı topladım çarafını sirkeledim
Camları açtım havalanıyor
Kız açıkmış onu doyurup kaldığım yerden devam
Gecmis olsun canimAnlamadım ki orada oldu herhalde çok gerilmissin sinirlere kaslar baskı yapmış dedi doktor. Adım attirmiyordu agri Allah kimseye vermesin
Hadi hayırlısı olsun canım Allah zihin açıklığı versin kuzucuğaBugün bilsem sınavı var kızın merkeze gideceğiz diye evi hızlıca topladım süpürdüm
Ah kıyamam ya geçmiş olsunSağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.
Gelmiş geçmiş olsun canım. Doğru valla sağlık gibisi yok.Canim ailecek hep hastaydik .oğlum çok kötüydü bronsit olmustu.hastaneden eve gelmedik diyebilirim.
Çok şükür düzeldik saglik gibisi yok
Yarin iyi bi temizlik beni bekliyor.evi hastalik virüslerinden arındırmam lazım
Hem yoruldun hem sinirlendin tabi.O kadar kalabalığın içinde hepsini sana yıkanlara da yazıklar olsun ne diyimAnlamadım ki orada oldu herhalde çok gerilmissin sinirlere kaslar baskı yapmış dedi doktor. Adım attirmiyordu agri Allah kimseye vermesin
Dün yıkanan dünya kadar çamaşır var okul kıyafetleri var sersemBen ofline bugün banane
Sagol canimHadi hayırlısı olsun canım Allah zihin açıklığı versin kuzucuğa
Ah kıyamam ya geçmiş olsun
Gelmiş geçmiş olsun canım. Doğru valla sağlık gibisi yok.
Hem yoruldun hem sinirlendin tabi.O kadar kalabalığın içinde hepsini sana yıkanlara da yazıklar olsun ne diyimbi daha denemeye kalkarlarsa söyle. Geçen sefer hastanelik oldum sıra sizde de otur valla çok sinir oldum.
Mecbur yapıcaz kalkDün yıkanan dünya kadar çamaşır var okul kıyafetleri var sersem
Yaptik yedik bileOf ne yemek yapsam
Pizza hemen yapılıverecek bişey mi kızYaptik yedik bile
Kiz pizza istedi yapiverdim
Kiz valla 5 dakikadan fazla sürmedi .hemde 2 tepsi yaptım okulada götursünler diyePizza hemen yapılıverecek bişey mi kız
Mecbur yapıcaz kalk
Bende aynı durumdayım hiç bir iş yapmadımAşırı bir isteksizlik var aşamadım bugün
Ah kuzumAşırı bir isteksizlik var aşamadım bugün
Becerikli kızKiz valla 5 dakikadan fazla sürmedi .hemde 2 tepsi yaptım okulada götursünler diye
Dün sabahta el acmasi çörek yaptim oklavayla açılan oda 5 dakika sürmedi
Nasıl ya nasılKiz valla 5 dakikadan fazla sürmedi .hemde 2 tepsi yaptım okulada götursünler diye
Dün sabahta el acmasi çörek yaptim oklavayla açılan oda 5 dakika sürmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?