Eklemlere bi fısBizi yağlamak için kırk pınara çıkarmak lazım
Deren hoşgeldin özlettin kendini. Geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah hepinizeCanim ailecek hep hastaydik .oğlum çok kötüydü bronsit olmustu.hastaneden eve gelmedik diyebilirim.
Çok şükür düzeldik saglik gibisi yok
Yarin iyi bi temizlik beni bekliyor.evi hastalik virüslerinden arındırmam lazım
Çok fıslık değil direk yağ küpüne atsınlarEklemlere bi fıs
O kadar mı şeyiz ulanÇok fıslık değil direk yağ küpüne atsınlar
Bu sene lgs ye girecek mi13 yaşında canım
Evet ya sık sık yapınca öyle oluyor bende genelde hızlı yaparım hamur işi nigerçekten çok kisa sürdü.yani hamur islerinde çok pratiğimdir.çok yaptığım içindir.
bi kere görümcem bende kalmisti.hamurişleri falan yapmıştım tabi yine çok kisa sürmustü.
nasıl yani dedi görümcem.çok şaşırdı .anlayamıyorum çok kisa sürede yapiyorsun dedi.diger görümcelere anlatmis.deren pasta börek yapiyor ama nasil yaptigini anlayamiyorum 5 dakikada ortaya çikiyor demis
Sagol canim benim bende sizleri özledim.Deren hoşgeldin özlettin kendini. Geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah hepinize
Dimi öyle oluyor. Tencere yemegine üsenirim mesela ama hamur isi tık tık gidiyorEvet ya sık sık yapınca öyle oluyor bende genelde hızlı yaparım hamur işi ni
Ben de düşündüm bu ara yoğunlar sanırım
Bir de 5 çayı menüsü öyle hızlı ve lezzetli oluyor kiDimi öyle oluyor. Tencere yemegine üsenirim mesela ama hamur isi tık tık gidiyor
Kız valla diyom kiz5 dakka deyip duruyor anaa
Ben de düşündüm bu ara yoğunlar sanırım
Kardeşim ile aynı geliyor bana o yüzden ayrı bir sevgim var Allah işini rast getirsin mutluluğu fazlasıyla hak ediyorTubismavis bildiğimiz gibidir geleni gideni çoktur, yoğundur, işleri bitmiyordur. Allah kolaylık versin.
Aleyküm selamEvet canım iyi şükür soranlara selam söylemişti
Aynen öyle zor bir imtihanı var. Kardeşinin de ALLAH yardımcısı olsun nanemm.. Bende severim tubisimiKardeşim ile aynı geliyor bana o yüzden ayrı bir sevgim var Allah işini rast getirsin mutluluğu fazlasıyla hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?