- 1 Aralık 2021
- 14.938
- 54.457
- 548
- 35
Resmi koymamışımMesela kare saksı yoktu geçen yaz morlar yıvarlağın içindeydi ben onlar çok sıkıştı diye çıkardım bi iki tane de yeni aldım diktim noldu ekstra yer oldu normalde bura boş olacak ki ayak koyalım
Kesin yeni saksılara devir daim yaptı. Yoksa niye sığmaz. Aklım almadıOnun yavrusu bunu kızı derken koloni botanik oldu
Tamam işte tahmin ettiğim gibi olmuşMesela kare saksı yoktu geçen yaz morlar yıvarlağın içindeydi ben onlar çok sıkıştı diye çıkardım bi iki tane de yeni aldım diktim noldu ekstra yer oldu normalde bura boş olacak ki ayak koyalım
Yav işte espiri eyledik çok ciddili yaklaştınKesin yeni saksılara devir daim yaptı. Yoksa niye sığmaz. Aklım almadıBonus ne ettin de çoğaldılar bunlar
Sen balkona çıkma balkon ekletYav işte espiri eyledik çok ciddili yaklaştın
Benimkide bu sene hepsini tutmak istiyor bende kıyamıyorum artık yaşı geldi bakalımKızlarım bu yıl haftasonları en azından tam gün oruç tutacaklar.
Arkadaşım hediye yaptırmış, çocuklara amerikan servislerÇıktı alıp press yaptırmış.
Fikir olsun sizlere de küçükleriniz için hoş olabilir
Haftaiçi de evi süsleriz.
Benimkiler 10 olacak Haziranda.Benimkide bu sene hepsini tutmak istiyor bende kıyamıyorum artık yaşı geldi bakalım
Benimkisi zaten minyon bakalım heves ediyor diğerleri daha erken tutular bu küçük diye ben kıyamadımBenimkiler 10 olacak Haziranda.
Hepsini tutamazlar sanmam. Zayıflar baya. Çökerler bence.
Ama haftasonları tüm gün tutmalılar.
İnşallah Allah kuvvet versin hepsine.
İstiyorlar da zaten.
Haftada bir bari ödül gibi istediğini yeme hakkı olmasın mı?Karanfilli bir çay demledim boş çay icicem
Eşime de bir çikolata tabağı
Bu gece çok zorlanıyorum
Canım 9 marta kadar yok anca misafirliğe gidersem yada disarda olursam sarti koymuştumHaftada bir bari ödül gibi istediğini yeme hakkı olmasın mı?
Bu gece yesen mesela minicik
Ama buda çok güzel benim bir sukulent vardı çiçek çiçek duruyordu buraya atmıştım şimdi tomurcuk çiçek açıcak merak ediyorum.nasil açıcak diye eve gidince foto çekeyim
Allah kolaylık versin, iradene maşallah.Canım 9 marta kadar yok anca misafirliğe gidersem yada disarda olursam sarti koymuştumama oruçta biraz daha zor oluyormus
O yüzden ramazan ayında dediğin gibi yapmayı düşünüyorum
Bi saat aralığında öyle bi tatlı isteği geliyor ki
Ama bi 20 dk yarım saate geçiyor çok şükür
Şimdi daha iyi oldum
Ay bunu kk da görmüştüm biri yazmıştı hiç denemedim. Onda direk soğuk su ile demleniyor. Alttakinden üstüne koyulmuyorduKızlar bir çay demleme yötemi öğredim valla enfes oldu
Bundan öncekileri unutun
Önce
1 alt su doldurdurun çaytanlığı oçağa alın
2 Üst çaydanlığa ölcünüzü çay koyup 2 bardak soğuk su ekleyin eğer ölcünüz azda 1 su bardağı ekleyin
3 altaki su kaynayıp üsteki çaydanlığı ısınınca şöyle 15 -20 dakika yetiyor bekleyin
4.Alttaki kaynayan sudan üst demliğe ekle 15 dakika içinde çay hazır
Bende inst gördüm az bir şey soğuk su koyuyorsun ısıtıyorsun üzerini kanar suyla tamamlıyorsunAy bunu kk da görmüştüm biri yazmıştı hiç denemedim. Onda direk soğuk su ile demleniyor. Alttakinden üstüne koyulmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?