- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Aynı yerlerine koyE noldu bu saksılar geri sığmıyor
Yarın gündüz evde olmayacam ben akşam başlarımİnşallah aklımda yazacaktım ben de.
Niyetim salonu falan bitirip mutfak yapmaktı ama olsun nere yapılsa kar.
Aldığın yere bırak yine, nasıl sığmıyorE noldu bu saksılar geri sığmıyor
Geleçek seneye kuzum 7. SınıfBu sene lgs ye girecek mi
Tabi belli etmemek lazımO kadar mı şeyiz ulan
Aynı yerlerine koy
Aldığın yere bırak yine, nasıl sığmıyor
Sağol canım. İlaç hışmına uğradım sanırım sabahtan migren. Başlamıştı onun ağır ilacını içtim gecmeyince. aksam sırtıma iğrenc bir agri girdi bagirtti resmen. Hastanede kas gevsetici yaptılar bide ilaç içtim. Hepsi öyle gevsetti ki dudaklarımı bile.hissetmedim uyuştu acayipti ya. Hala gevsegim biraz toparladı.sadece ayran içtim şimdi.
Bundan sonra üzerlerine nümero yazSizin canızı yiyim hiç aklıma gelmemişti
Kına tepsisi gibi dolandır dur bacımsuMesela soğanlar hiç ortada yoktu şimdi onlarda var biraz salona götürim bari yer varısa
Eeee nasıl sığmıyor de bakalım, saksilari temizlerken üremediler ya bunlarSizin canızı yiyim hiç aklıma gelmemişti
Onun yavrusu bunu kızı derken koloni botanik olduEeee nasıl sığmıyor de bakalım, saksilari temizlerken üremediler ya bunlar
Mesela kare saksı yoktu geçen yaz morlar yıvarlağın içindeydi ben onlar çok sıkıştı diye çıkardım bi iki tane de yeni aldım diktim noldu ekstra yer oldu normalde bura boş olacak ki ayak koyalımEeee nasıl sığmıyor de bakalım, saksilari temizlerken üremediler ya bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?