NE kada iğrenç istekler bunlarToplasak herkesi konser alanı gibi bir yere
Valla ben çoğu zaman hiç okumuyorum direk dalıyorum EE o zaman da Fransız bile kalamıyorumHakkını vermişsiniz heee ilk defa bu kadar sayfa okudum
Hayırlı geceler canımBana iyi uykular sana iyi oturmalar o zaman
Babanem lafın ortasından girerdi alakasız bi yerde iiiiih derdiValla ben çoğu zaman hiç okumuyorum direk dalıyorum EE o zaman da Fransız bile kalamıyorum
Benim babannem de bir saat evvel konuştuğumuz şeyi sorardıBabanem lafın ortasından girerdi alakasız bi yerde iiiiih derdisende öyle yap herkes acikliyo
Aynen minnik minikArkadakilerin ikisi de crassula bu da heralde öyledir ne kadar minikmiş yaprakları
Ah canım teşekkür ederimDaha ne yapacaksın gönül biz mutfaktan başlayıp diğer odalara gidecektik sen her yeri temizleyip mutfağı bıraktınmaşallah ellerine sağlık tatlım
Benim babannem de bir saat evvel konuştuğumuz şeyi sorardı
Sanki halen devam ediyor gibi
Eee o ne demiş o lafina derdi biz böle bakardık
Bende orada bir şaşırdım ama hayalin dediği daha hoşuma gitti hiçbir yeri yapmadım yaMesela ben diyodum ki her yeri bitirip mutfağa öyle gireriz Hayal de demişki mutfaktan başlayıp her yere dağılacaktık hahahaha
Bu iletişim var ya
E o zaman gönül doğru olanı mı yaptı şimdiMesela ben diyodum ki her yeri bitirip mutfağa öyle gireriz Hayal de demişki mutfaktan başlayıp her yere dağılacaktık hahahaha
Bu iletişim var ya
Ellerine sağlık gönül valla senin yarın kadar olsam yeter banaAh canım teşekkür ederim
Her yeri temizleyemedim canım daha yarısı duruyor evin
Oturma odası salon antre ve banyolar duruyor
Birde bi çamaşır birikmiş kibiraz dinlensin diye makinem çalıştıramadım bugün de evde değildim inşallah yarın erkenden hallederim
Bende orada bir şaşırdım ama hayalin dediği daha hoşuma gitti hiçbir yeri yapmadım ya
Kız cam silmek kolay mı niye küçümsüyorsunEllerine sağlık gönül valla senin yarın kadar olsam yeter banaçocuğumda yok yan gelip yatıyorum sadece tüm evin camlarını sildim
Yazacam tebi o kadar yaptımSen beni çıldırtmak mı istiyosun çarşaf çarşaf kim yazdı
Yazacam tebi o kadar yaptım
Hele dün beni görmeniz lazım evdekiler kahvaltıda ben yere uzanmışım gibi görünüyor elimde bez aynalik dolabının ayaklarını siliyorum ordab gardırop arkasını azcık sildim eşim halimi görünce gelip çekti ama yerinden pek oynamadı dedim tamam yeter bu kadar coh işlendim coooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?