Düzenli Evimiz & Hayatımız

Onun bezini kullanmıyorum ıslak kuru doluyorum ona. Çok alıştığım için 5 senedir ne kadar hızlı sildiğime inanamazsınız aynı O1deren87 nin pizzası gibi
O silip su çekme kısmı şimdilik duruyor önceki mopta orayı kırmıştım bu kalın kırılmıyor çıkmıyor da lazım değil bana ama işte

Yok mu Ben niye görmüyomm bu kilolar kimin şu bi gerçek hanımlar 35 yaş sonrası kilo vermek zor yada ben zorlanıyorum
60 li kilolaradasin diye aklımda kalmış yanlış mı
Valla yaşım 27 daha şimdiden zorlanmadan başladık kilo verirken eskiden daha hızlı verirdim

Ben verdim daha da vermem gerekirken geri aldım canım kilom fazla.
Siz almayın verin 2 kilo bile tutmayın

Benim odaların camları küçük bunu alırsam sadece balkon camında kullanırım mantıklı mı bilmiyorum ki

Ben verdim daha da vermem gerekirken geri aldım canım kilom fazla.
Siz almayın verin 2 kilo bile tutmayın
İnşallah yaa gittikçe gidiyor
Aynı gibiyim ya aslında diyordum bi baktım elbiselerim olmuyor
Ve 40 günlük lohusayken şuan ki kilomdaydom
Emzirme döneminde hep bu kilo aralığı idi
Ne zaman emzirmeyi bıraktım 85 i gördü bu gözler bi sene içerisinde ve vermeedim resmen bi süre
Bi senedir diyet yapıyor gibiyim ama yapmıyor da gibiydim adam akıllı 2 aydır yapıyorum
İnşallah sağlıklı kilomuza hepimiz kavuşuruz sağlıkla Afiyetle

60 li kilolaradasin diye aklımda kalmış yanlış mı
Valla yaşım 27 daha şimdiden zorlanmadan başladık kilo verirken eskiden daha hızlı verirdim
69 şuan ama yıllardır hemen hemen ayni kilodayim. Bu akşam iftarda eşim bile dedi bu kadar az yemek yemene rağmen nasıl kilo veremiyorsun diyor ( ekmek de yemiyorum öğlen ve akşamları)

69 şuan ama yıllardır hemen hemen ayni kilodayim. Bu akşam iftarda eşim bile dedi bu kadar az yemek yemene rağmen nasıl kilo veremiyorsun diyor ( ekmek de yemiyorum öğlen ve akşamları)
Kilo korumak bence en önemli şeylerden biri abla yine de çok iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…