İnşallah sağlıkla istediğin kilolara in hepimiz inelimÇok şükür elhamdülillah daha çok.yolumuz var 78 göz kırptı bakalım
Hedef 55 60 arası
Sen de fazla değilsin zaten
Huzurla uyursun şimdiAlmammı tabikiside
Dus aldim.en sevdigim
60 li kilolaradasin diye aklımda kalmış yanlış mıYok muBen niye görmüyomm bu kilolar kimin şu bi gerçek hanımlar 35 yaş sonrası kilo vermek zor yada ben zorlanıyorum
Ben verdim daha da vermem gerekirken geri aldım canım kilom fazla.Burda herkes benden zayıf gibi geliyor bana
Ay ama bende kilomu çok.gostermiyorum yani kas oranim fazlaymis spor hicasi oyle soylenisti (teselli şeysi)
Aahh ah bel ölçüm 68 di bi zamanlar geçen gün ölçtüm 83 olmuş
Benim odaların camları küçük bunu alırsam sadece balkon camında kullanırım mantıklı mı bilmiyorum kiOnun bezini kullanmıyorum ıslak kuru doluyorum ona. Çok alıştığım için 5 senedir ne kadar hızlı sildiğime inanamazsınız aynıO1deren87 nin pizzası gibi
O silip su çekme kısmı şimdilik duruyor önceki mopta orayı kırmıştım bu kalın kırılmıyor çıkmıyor da lazım değil bana ama işte
Biraz emoji ve kelime fazlalığı yapıyorumHahaha evet senin yazdığın daha çok iş yapmış gibi duruyor
Ben yazanda hayal edemedin yaniHahaha evet senin yazdığın daha çok iş yapmış gibi duruyor
Büyük camlara ve cam önündeki fransız camlara kullanıyorum ben deBenim odaların camları küçük bunu alırsam sadece balkon camında kullanırım mantıklı mı bilmiyorum ki
İnşallah yaa gittikçe gidiyorBen verdim daha da vermem gerekirken geri aldım canım kilom fazla.
Siz almayın verin 2 kilo bile tutmayın
Amin canım aminnnİnşallah sağlıkla istediğin kilolara in hepimiz inelim
O zaman bana gerek yok şimdilik banaBüyük camlara ve cam önündeki fransız camlara kullanıyorum ben de
69 şuan ama yıllardır hemen hemen ayni kilodayim. Bu akşam iftarda eşim bile dedi bu kadar az yemek yemene rağmen nasıl kilo veremiyorsun diyor ( ekmek de yemiyorum öğlen ve akşamları)60 li kilolaradasin diye aklımda kalmış yanlış mı
Valla yaşım 27 daha şimdiden zorlanmadan başladık kilo verirken eskiden daha hızlı verirdim
Ben bu olmadan dış camları silemem kolum yarısına yetişiyorO zaman bana gerek yok şimdilik bana
Ben bu olmadan dış camları silemem kolum yarısına yetişiyorO zaman bana gerek yok şimdilik bana
Troidlerin sağlam mı penyezim69 şuan ama yıllardır hemen hemen ayni kilodayim. Bu akşam iftarda eşim bile dedi bu kadar az yemek yemene rağmen nasıl kilo veremiyorsun diyor ( ekmek de yemiyorum öğlen ve akşamları)
Kilo korumak bence en önemli şeylerden biri abla yine de çok iyi maşallah69 şuan ama yıllardır hemen hemen ayni kilodayim. Bu akşam iftarda eşim bile dedi bu kadar az yemek yemene rağmen nasıl kilo veremiyorsun diyor ( ekmek de yemiyorum öğlen ve akşamları)
Senin camlar büyük o zaman bonus benim camlar küçük boyumda 175 yetiştim. Yetişemem sanıyordum yaptım vallaBen bu olmadan dış camları silemem kolum yarısına yetişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?