- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Bak şimdi anlatayim
Hamuru yogurdum hemen az süt su biraz sıvi yag 2 yada 3 çevirdim bıraktim dinlendi o.
Dinlendikten sonra 2 tepsi yaglayip tepsiye hemen hamuru bastım
2 domates rendeledim biraz baharat salca 2 cevirdim döktüm hamurlarin üstüne
Sucuk sosis ve zeytin doğradim hemncicik attim fırina .pişerkende kasar rendeledim çıkarmadan 2 dakika önce kasarlari serptim .
Bunlari yaparken cayda demledim.
Ay ne güzel valla ya bayılıyorum pratik insanlara. Çok isterdim ama maalesef değilim . Varsa püf noktaları bi tutam alırımgerçekten çok kisa sürdü.yani hamur islerinde çok pratiğimdir.çok yaptığım içindir.
bi kere görümcem bende kalmisti.hamurişleri falan yapmıştım tabi yine çok kisa sürmustü.
nasıl yani dedi görümcem.çok şaşırdı .anlayamıyorum çok kisa sürede yapiyorsun dedi.diger görümcelere anlatmis.deren pasta börek yapiyor ama nasil yaptigini anlayamiyorum 5 dakikada ortaya çikiyor demis
kırıkları mı atmıyormusunBonus hatırlarsın belki atamama huyum var. Sinirimden ağlayacaktım bugün. Oyuncakların hepsini döktüm .2 küçük poşet dışında bişey atamadım .
Sarı sarı yıldız gibi açacak sanırımAma buda çok güzel benim bir sukulent vardı çiçek çiçek duruyordu buraya atmıştım şimdi tomurcuk çiçek açıcak merak ediyorum.nasil açıcak diye eve gidince foto çekeyim
Banyonun çöpünü boşalttımSabah gözleme yaptım (tabi hazır yufkadan ama olsundu )
Bulaşık makinesini boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltıdan sonra makinayı doldurdum
Çamaşırları astım
Ütü yaptım (12 parça )
Birazdan devam edicem
Ya oynamadıkları birsürü var. Bi de mesela bazıları eski veya kırık bi tarafları yine de duruyor işte .kırıkları mı atmıyormusun
Yoksa yenilerde mi atamıyorsun
Ahahaha
Eki Görüntüle 3392878
Attigim foto buydu galerimde kalmış canim şimdi tomurcuk evde olsam çekicem hemen
Bizimkide sarkık büyüdü 15 dk evdeyim atayimBenim bundan olan da çok dengesiz büyümüş tomurcuk dalı verecek bi toparlamam lazım budamam lazım
Püf noktası olarak oyalanmam hızlı yapmaya calısirim.çünkü ev temizlerken bile süre uzarsa sinirlenmeye basliyorum. Yani hızlı hizli yapmaya çalışıyorum. Ah ah yavas olursam bu isler nasil biteeerAy ne güzel valla ya bayılıyorum pratik insanlara. Çok isterdim ama maalesef değilim . Varsa püf noktaları bi tutam alırım
Balkonda benim ki mutfak balkonun da cam balkon nemli oluyor seviyor nemi sankiAynı tür seninki yeşilmiş baya gri gibi değil durduğu yerle de ilgili olabilir benzerdir çiçeği
CAm balkonda çok büyüten var sera gibi oluyorBalkonda benim ki mutfak balkonun da cam balkon nemli oluyor seviyor nemi sanki
Benim kizda senin ikizlerle yaşit.oda bu sene hafta sonlari tutmak istiyor ama nasil yapacak bilmiyorum yemeyi çok seviyor ve açlıga hic dayanamiyorKızlarım bu yıl haftasonları en azından tam gün oruç tutacaklar.
Arkadaşım hediye yaptırmış, çocuklara amerikan servislerÇıktı alıp press yaptırmış.
Fikir olsun sizlere de küçükleriniz için hoş olabilir
Haftaiçi de evi süsleriz.
Bonus hatırlıyor musun sana özelden atmıştım.kurudu diye sukulent minik minik yaprakliydi o çok sevdi nemi nasıl güzel olduCAm balkonda çok büyüten var sera gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?