Ulan hahahagNe okudum 40 tanesi bir kocam değil
Sonra tekrar tekrar okudum
Bu askerler hep aynı sanırımBenimkinin de fi tarihinden kalma telefonların şarj aleti falan var. Yani ona uygun telefon yok ki şarjı lazım olsun
Hahhaha valla bende 40 tane kocam olsa da diye okudum
Anam.dedim ben ne okuyorum
Bozulunca o çanta geliyor ortaya bir tanesi çalışmıyor bak atalım ayırt edelim diyorumBenimkinin de fi tarihinden kalma telefonların şarj aleti falan var. Yani ona uygun telefon yok ki şarjı lazım olsun
AhahahBozuklunca o çanta geliyor ortaya bir tanesi çalışmıyor bak atalım ayırt edelim diyorum
Gerisin geri yerine kaldırılıyor bir gün dolayacam boynuna o olacak
Şimdi bir netlestirebilir miyiz arkaaaşlar mutfağa girip bitiren var mı? Önce odaları yapıp mutfağa girecek var mı? Veee odaları hiç yapmayan nereye gitsin
Ahahahah herkes bi odaya dağılsınŞimdi bir netlestirebilir miyiz arkaaaşlar mutfağa girip bitiren var mı? Önce odaları yapıp mutfağa girecek var mı? Veee odaları hiç yapmayan nereye gitsin
Benim bir mutfak kaldı bugün yapmam yarına Dip köşe girerim MutfağaŞimdi bir netlestirebilir miyiz arkaaaşlar mutfağa girip bitiren var mı? Önce odaları yapıp mutfağa girecek var mı? Veee odaları hiç yapmayan nereye gitsin
Cok heveslenirim şu işe ama utanıyorumBalkonda kahvaltı yaptırana şükürler olsun
Ben anladım ne zannettinHahhaha dur dedim bu çeşmeyi Efser sorar dedim sen sordunyani çeşme gibi iceciyik
Icmek derken çay çay çay ayol
Bonusum sana ve40 tanesi kocaman değil ya en ufaklar var ya onlardan da var karışık
Vallahi yaptım 3 kadar saydım döndün en dağınık çekmece geldi puhMutfağı kıble gibi düşün her nerdeysen oraya döneceksin
Onlar benden utansınCok heveslenirim şu işe ama utanıyorum
Dondu ahiretliğim
Donmasın ya uçururz kalkDondu ahiretliğim
İyi çıkmış lekeleriDün ne yaşadım ben yazmayı unutmuşum büyük kız biz yokken resim ödevini yapmış odasında biz gelince küçük git tüm renklerle duvarı boya çok kızdım temizledim ama sonrası keşke fotolarını çekseydim diyerek güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?