Ben gizlice atıyorum eşim sorunca da bilmiyorum görmedim duymadım diyorumElimde bir şeyi çöpe attığımı görse ver bakem onu şurda kullanırım derve kulanılmaz durur
Sonra teyit alıyor şu nerde diyeBen gizlice atıyorum eşim sorunca da bilmiyorum görmedim duymadım diyorum
Kendimi çicek bakarken gördüm neden acaba
Subliminal mesajlar alıyorum
Ev amazon ormanına dönerse diye korkuyorumHangi masuma güldüysen
Pinhanım şimdiden ruhuna bedenine şifa olsun hacamat, bu gün yorma kendini dinlenEvi havalandırdım
Yatakları topladım
Gidenlerin kahvaltı bulaşık topladım
Bulaşık mak temizdi boşalttım
Askıdan çamaşırları aldım, katlıcam şimdi
Koltuk örtülerini düzelttim
Ortalığı şöyle bi toparladım
Bugun hacamat olacam.
Oraya gitmeden önce bi süpürge tutarım.
Odak temizliği yapacaksak da az biraz katılırım.
Papatyam ALLAH kabul etsin en sevdiğim iş çıkışı iftara davet edilmiş olmakgünaydın, hayırlı sabahlar dünkü yaptıklarımı yazayım bende bari
sabah 10,30 gibi kalktım,hava çok güzeldi camları açtım ev havalanırken kahvaltıyı hazırladım. kahvaltıdan sonra bütün evi süpürdüm. sildim. çamaşır yıkandı onları astım öncesinde balkonu yıkadım. tuvalet,lavabo yıkadım, ıslak havluyla tozları aldım. öğleden sonra annemle kız kardeşim geldi yine 2 tepsi açma yaptım. onlarda gelirken tahinli çörek ve alman pastası almışlar bide çay demledik yedik yemek yapmadım. bugünde oruçluyum kızıma gidicem bu akşamda orda yicez
aynen canım çok güzel oluyo midem kötüydü geçen hafta ve kandilde tutamadım. 3 gün borcum kalmıştı. bugünden sonra 2 kalıyo ramazana kadar onlarıda tutucam inşallahPinhanım şimdiden ruhuna bedenine şifa olsun hacamat, bu gün yorma kendini dinlen
Papatyam ALLAH kabul etsin en sevdiğim iş çıkışı iftara davet edilmiş olmak
Şu nasıl güzel bi mesaj ya Allah kabul etsingünaydın, hayırlı sabahlar dünkü yaptıklarımı yazayım bende bari
sabah 10,30 gibi kalktım,hava çok güzeldi camları açtım ev havalanırken kahvaltıyı hazırladım. kahvaltıdan sonra bütün evi süpürdüm. sildim. çamaşır yıkandı onları astım öncesinde balkonu yıkadım. tuvalet,lavabo yıkadım, ıslak havluyla tozları aldım. öğleden sonra annemle kız kardeşim geldi yine 2 tepsi açma yaptım. onlarda gelirken tahinli çörek ve alman pastası almışlar bide çay demledik yedik yemek yapmadım. bugünde oruçluyum kızıma gidicem bu akşamda orda yicez
Aaa doğru onu atlamışımSonunda çicekler bakona sığmadı ordan oraya taşıdım yazmayı unutmuşsun
Benimki dönmedi dün gösterdim balkonu sana nolmuş 40 tane saksı varsaEv amazon ormanına dönerse diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?