Bonus valla sen bir sera alsanaBenimki dönmedi dün gösterdim balkonu sana nolmuş 40 tane saksı varsa
Sen hafta başı bi gaza gelip gidiyon daha gelmiyon ki
Sen kayboldun
Verdiğim gaz bir haftaya denk geldiSen hafta başı bi gaza gelip gidiyon daha gelmiyon ki
40 tanesi kocaman değil ya en ufaklar var ya onlardan da var karışıkBonus valla sen bir sera alsana
Penyezcim çok heyecanlıyım haPinhanım şimdiden ruhuna bedenine şifa olsun hacamat, bu gün yorma kendini dinlen
Şifa olsun inşallah oku kendine niyet et güzelcePenyezcim çok heyecanlıyım ha
Eşim de yaptıracak, kaynım ve eltim de.
Birlikte
Başımıza iş gelmesin dedim hep beraber gidiyoz da
Senden de heveslendim, çok da istiyordum, şifa niyetine inşallah iyi olacak. Senin haberin yok ama vesile oldun
İnşallah iyi hissettirir
Hahaha vallah bi yoğunum sormayın çok fazla dua cüz aldım kandile yetistireyim derken bide hastane kontrollerin vardı arada gelsem de düzensiz oldu⚘Sen hafta başı bi gaza gelip gidiyon daha gelmiyon ki
Sen kayboldunkendi kendime gazladım şiştim
Sen bensiz tüm evi yaladın yuttun demi
Milletin batişkolarıyla gezerken ben donmuş kuş gibin kala kaldım
Heyecan iyidir hayata neşe getirirPenyezcim çok heyecanlıyım ha
Birlikte
Senden de heveslendim, çok da istiyordum, şifa niyetine inşallah iyi olacak. Senin haberin yok ama vesile oldun
İnşallah iyi hissettirir
Bi dünya kıyafetim duruyordu öyle taşınınca çıkardım elden ama hala veremediğim 3 5 parça var ya zayıflarsam diyeÖyle tabi. Bu temizlikte bakalım yapabilirsem elden çıkarmak istediğim çok şey var. Fazla eşya gerçekten ruhumuza iyi gelmiyor. Yine zayıflarsam diyerek sakladığımız kıyafetler mesela
çeşme ne bacimmmHahaha vallah bi yoğunum sormayın çok fazla dua cüz aldım kandile yetistireyim derken bide hastane kontrollerin vardı arada gelsem de düzensiz oldu⚘
Ya kıyamam bugün ev işi falan yok ben yine kaybolacam kuzenlerle oturumlar çay çeşme pasta sohbet muhabbet⚘
Evine yürüyerek gideceğiz neymiş kilo vereceğiz ama orda yiyeceğiz ne mantık ama
Benim mini mimi bir kuşum sevsinler seni ❤❤❤
Benimkinin de fi tarihinden kalma telefonların şarj aleti falan var. Yani ona uygun telefon yok ki şarjı lazım olsunO benim kocamda var özellikle bozuk şarz kablo ve cihazları atamıyor
Hahhaha dur dedim bu çeşmeyi Efser sorar dedim sen sordunçeşme ne bacimmmçeşme başında piknik mi edicenizzz
Ne okudum 40 tanesi bir kocam değil40 tanesi kocaman değil ya en ufaklar var ya onlardan da var karışık
Kullandığım ilaçlar etki yaptı abla şu an iyiyimgeçmiş olsun neyin var Allah şifa versin
Şifa olsun inşallahPenyezcim çok heyecanlıyım ha
Birlikte
İnşallah iyi hissettirir
Hahhaha valla bende 40 tane kocam olsa da diye okudumNe okudum 40 tanesi bir kocam değil
Sonra tekrar tekrar okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?