Düzenli Evimiz & Hayatımız

Pinhanım şimdiden ruhuna bedenine şifa olsun hacamat, bu gün yorma kendini dinlen
Penyezcim çok heyecanlıyım ha
Eşim de yaptıracak, kaynım ve eltim de.
Birlikte
Başımıza iş gelmesin dedim hep beraber gidiyoz da

Senden de heveslendim, çok da istiyordum, şifa niyetine inşallah iyi olacak. Senin haberin yok ama vesile oldun
İnşallah iyi hissettirir

Bonus ben de çiçeğimi göstericem sana, son halini.
Sen dışarı koy soğuk vursun rengi döner demiştin. Çok güzeel oldu rengi.
Bi de sinek oluyo yaa, içeri alsam minik sinekler görüyorum evde.
Dışarda tutmaya devam.

Başımı örtmeye üşendiğim için gidip çiçeği alamıyorum
Bi ara gösterecem inşallah

Şifa olsun inşallah oku kendine niyet et güzelce

Sen hafta başı bi gaza gelip gidiyon daha gelmiyon ki
Hahaha vallah bi yoğunum sormayın çok fazla dua cüz aldım kandile yetistireyim derken bide hastane kontrollerin vardı arada gelsem de düzensiz oldu⚘
Sen kayboldun kendi kendime gazladım şiştim
Sen bensiz tüm evi yaladın yuttun demi
Milletin batişkolarıyla gezerken ben donmuş kuş gibin kala kaldım

Ya kıyamam bugün ev işi falan yok ben yine kaybolacam kuzenlerle oturumlar çay çeşme pasta sohbet muhabbet

Evine yürüyerek gideceğiz neymiş kilo vereceğiz ama orda yiyeceğiz ne mantık ama

Benim mini mimi bir kuşum sevsinler seni ❤❤❤

Heyecan iyidir hayata neşe getirir alın abdestinizi çıkın yola Ya Allah Ya bismillah birşey olmaz Allah ın izni ile

Vesile olmak ne güzel yaşayın ve görün sonrasında da gitmek isteyeceksiniz hep. Sünneti seniyeniz mübarek ola

Öyle tabi. Bu temizlikte bakalım yapabilirsem elden çıkarmak istediğim çok şey var. Fazla eşya gerçekten ruhumuza iyi gelmiyor. Yine zayıflarsam diyerek sakladığımız kıyafetler mesela
Bi dünya kıyafetim duruyordu öyle taşınınca çıkardım elden ama hala veremediğim 3 5 parça var ya zayıflarsam diye

çeşme ne bacimmm çeşme başında piknik mi edicenizzz

Şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…