Benimde yatak duruyor öyle keyif yapıyorumYataklarda duruyor akşam maket ev yapıldı oda karton kağıt kaynıyor. Mutfakta yerlesecekler var
Kız yat yaa kalkarsın hızlıca benzin alınıyormuş gibi düşünBenimde yatak duruyor öyle keyif yapıyorum
Şu saatte işleri bitiren varsa helal olsun
Kahvaltı yaptıktan sonra yatınca başım ağrıyor benimKız yat yaa kalkarsın hızlıca benzin alınıyormuş gibi düşün
Bitirdim deme nane
Demem o zamanBitirdim deme nane
Şimdi uyur o sennde yattın mı ohh en sevdiğimDemem o zaman
Saban köründe uyanıp şimdi uyuyan oğlum sağolsun
Ben hiç uyuyamam gündüzKahvaltı yaptıktan sonra yatınca başım ağrıyor benim
Kız niye en güzel yatış zamanıKahvaltı yaptıktan sonra yatınca başım ağrıyor benim
Sabah 8 buçukta uyudu birazdan uyanır diye evi temizledim halen uyuyor büyükler 12 de okuldan geliyor seslerine uyanır o zamanŞimdi uyur o sennde yattın mı ohh en sevdiğim
Bir sürü işim vardı bugün altındağa seferde var kaldı hepsi uyuşup kaldımNe güzel dinlenmissin işte o seyden bende yapmak istedim tam dalicam seçim otobüsü geciyor her seferinde oynattiriyo adamı resmen zorlaa
Gitmiş bile
Maşallah yaEvleri havalanırdım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Odalara makine tuttum
Tozlarını aldım
Kuzum wc ve lavabo temizledim
Akşama yemek ayarlıyorum sonra evden çıkıcam çarşı-pazar
Ve dışarısı yaz günü gibi bu beni korkutuyor
Kar yok yağmur yok yaz günlerimiz nasil olucak
Rabbim bahar yağmurlarımızı çok versin açlıkla susuzlukla imtihan etmesin kuraklık vermesin
Dua edelim kizlar
Sen niye böyle milleti yatırıyon ahırdırKız niye en güzel yatış zamanı
Ankara da olsaydım buluşurduk oradaBir sürü işim vardı bugün altındağa seferde var kaldı hepsi uyuşup kaldım
Evet ne güzel olurduAnkara da olsaydım buluşurduk orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?