- 1 Aralık 2021
- 14.940
- 54.467
- 548
- 35
hepside güzel bence en üstteki ve ortadaki uyarKızlar pazartesi günü kuzenimin sözü var ...ben yeşil kıyafet giyecem yeşil tunik yağ yeşili rengi
Eşarp alicam karar veremedim kıyafet kardeşim de bende olsaydı onu da atacaktim
Sizce hangisi olsun bi yardim edin mayday maydayS.o.s
Imdat ...
Eki Görüntüle 3394374 Eki Görüntüle 3394376 Eki Görüntüle 3394379
keşkek biliyomusun memleket neresiydi. benim eşim ordulu düğünlerde mutlaka yapılır.bende çok severim kızımın kınasında yapmıştık 2 kocaman kazanla 20 kilo buğdaydanCanım bir keşkek istiyor ki tövbeler olsun
reyhan dolma biberede çok yakışıyo bayılırımBizimkiler etlidir zaten iç Anadolu usulü reyhan da koyarlar burada
bizde ekşimik deriz trakyalıyım bulgaristan yunanistan muhaciriyiz.Bizde çökelek deriz markette lor görünce şaşırıyorum
adını bilmiyorumda bayburttan katılıyodu sankiKizlar aklıma kim geldi oda yok oldu
Şu Atom bombası gaz mi diyen vardı ya o nerelerde acaba
Adi neydi ya unuttum
hoş geldinİyi akşamlar herkese olur gelirim tabiki katılırım sizlere
Ne güzel dinlenmissin işte o seyden bende yapmak istedim tam dalicam seçim otobüsü geciyor her seferinde oynattiriyo adamı resmen zorlaauyumadım gözümü dinlendirem dedim şey olmuş işte
Gitmiş bilehoş geldin
Ne bitirmesi gönül daha çay içiyorumAyy kızlar heralde işlerinizi bitirdiniz
Ben daha sıfır sıfır sifirrr
Başlamadım ki yeni kahvaltı yaptım masayla aşk dolu bakismalarimiza başladıkAyy kızlar heralde işlerinizi bitirdiniz
Ben daha sıfır sıfır sifirrr
Abla sen nasıl güzelsindir yabizde ekşimik deriz trakyalıyım bulgaristan yunanistan muhaciriyiz.
ben yetişemedimNe güzel dinlenmissin işte o seyden bende yapmak istedim tam dalicam seçim otobüsü geciyor her seferinde oynattiriyo adamı resmen zorlaa
Gitmiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?