- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Herkes mutlu olsun dinlensin istiyorumSen niye böyle milleti yatırıyon ahırdır
Ay ben asla öğlen uyuyamam hastayken bile senede belki bir iki gün oda kendime gelmem gece uyuyamamKız niye en güzel yatış zamanı
Fasülye senin kaderin ahiretliğimCumartesiye ye ilk defa gelecek misafirlerim var ne yapsam diyorum kuru fasulye diyor fasulye tarlasında doğmuş herhalde.
yok canım benimki renkli değil ela ama babamın mavi halamın mavi amcamın yeşil rahmetli babannemin yeşildi dedeminde maviydi bende sarışınım beyaz tenli ela gözlü saçlarımda açık kumralAbla sen nasıl güzelsindir yagözler renkli mi ?
Kiz ben senin kadar aktif olsam süpürge veya ocak başında uyurum herhaldeAy ben asla öğlen uyuyamam hastayken bile senede belki bir iki gün oda kendime gelmem gece uyuyamam
Nimetten tiksindim yeminlen.Fasülye senin kaderin ahiretliğim
Acı gercekle yüzleşince pek mutlu olamıyıyoruz be ahiretliğimHerkes mutlu olsun dinlensin istiyorum
Ana bende acı gerçekler diyip kalkıyordumAcı gercekle yüzleşince pek mutlu olamıyıyoruz be ahiretliğim
Benimde patateseNimetten tiksindim yeminlen.
Onun çeşitleri var en azından. Yoksa hep aynı şey mi istiyorBenimde patatese
Küçük kız patatesi en ufak aralıkta patates istiyor
Benim nisanda bahçe işlerim başlıyorKiz ben senin kadar aktif olsam süpürge veya ocak başında uyurum herhalde
ben işteyim gündüz hiç bişe yapamıyorum.sabah kapıyı çektim çıktım.
Bidee üstüne uyuyonEczaneden bir kahve aldım metabolizma için tokta tutuyor dedi. Meğer yemekten önce iciliyormus ben yemeğin üstüne keyif kahvesi yapıyordum
hiç güleceğim yoktu kahkaha attımEczaneden bir kahve aldım metabolizma için tokta tutuyor dedi. Meğer yemekten önce iciliyormus ben yemeğin üstüne keyif kahvesi yapıyordum
Afiyet olsun bende oğluma pankek yaptım şimdi bugün benim yeme içme derdim yok şükürNe bitirmesi gönül daha çay içiyorum
Sürekli yıpranmadan işlenmek çok güzel ama arada insanın da dedigin gibi bir kafa dinlemesi gerekiyor. Bazen haftalara 1 saat bile yetiyor. Keşke dinlensen gerçekten bahçeden önce hatırladım biraz eski yazdıklarınıBenim nisanda bahçe işlerim başlıyor
Diyorum ki bi dinleneyim evde yatıp filim izleyim kendimle kalayim
Keyif yapayım ama olmuyorher an atom karınca misali ordan oraya koşturuyorum zaten hafta sonum malum dolu yoğun koştur koştur bir hayatım var
Kocam olsaydı boşardı beni
Aman Allah böyle telâşlar versin koşturalım büyüklerimizi aratmadı
Benim dünkü bualasiklarim duruyor hey gidi heyBaşlamadım ki yeni kahvaltı yaptım masayla aşk dolu bakismalarimiza başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?