- 1 Aralık 2021
- 14.942
- 54.467
- 548
- 35
çok geçmiş olsun canım ailede varmıydı daha çok gençsin dikkat et yediklerineNur topu gibi insülin direncim çıktı hap verdi
tiroit yavaş çalışınca kilo aldırıyo ve vermeside çok zor oluyo tiroiti hızlı çalışanlar hep zayıftır. bütün metobolizmayı etkiliyo tiroitlerTiroid için. Bana onu demedi işte dediğim gibi iyotlu tuz kullan dedi. Sonuçlara baktım tsh 6 küsür çıkmış. Free t4 değeri düşük. Bu da tiroid yavaş çalışınca oluyormuş. Ay iyotun tadı da berbat zehir gibieşimde dedi iyot kullan diye
bende çiçekleri çok sevdiğim için papatyayı seçtimKızlar isimlerinizin hikayesi nedir ?
Şimdi siz bana gönül diyince bi hoşuma gidiyor
Ben kendiminkinden bahsedeyim
Buraya üye olurken çocuğumun olmasını çok istiyordum sürekli belirti falan arıyordum ovulsayon testleri gebelik testleri falan...
bi kitapta da evlattan gonulmeyvesi olarak bahsediliyordu hoşuma gitmişti
Öyle bende bu ismi kullanmıştım
Buda böyle bi anım
bizide sevSeni hayal kırıklığına uğratmadığım için sevindim Penyezciim
Ahaaha Süpersin, sen yorulma ben yazarım böyle şeyleri kaçırmam
Seviliyorsun güzel kadın
aa evet okudunmu diyince anladım çok güzel babannemin ve halamın adıSiteye dualar bölümü için üye oldum nick koyarkende zorlanmadımokudunmu nicki
Aa sevmez miyim.bizide sev
Hayrolsun Parecim.Bugün hiç iyi değilim biraz yorgun biraz kırgın biraz dağınık biraz ağlak
bende sizleri çok seviyorum. normalde herkesle konuşmam ama burda konuşmayı seviyorum. tabiki abla diyebilirsin canım benim ben en büyüğünüzüm yaAa sevmez miyim.
Sizi Allah için çok seviyorum, güzel bir enerji tutturduk burada,hepiniz çok güzel kadınlarsınız
Hatta ben abla diyebilir miyim size papatyam
Saygısızlık etmiyim
hayırdır canım önemli bişe yoktur . inşallahBugün hiç iyi değilim biraz yorgun biraz kırgın biraz dağınık biraz ağlak
Teşekkür ederim canımHayrolsun Parecim.
biz buralardayız dinleriz
Yok canım şükür herşey iyi yolunda bazen insanda olan bi tuhaflık adını koyamadığı şey olur ya öyle istehayırdır canım önemli bişe yoktur . inşallah
Ah evet olur öyle.Teşekkür ederim canım
Tam ne onuda bilmiyorum bazen olur ya bazı şeyler aklına gelir içinde kir düğüm yaparsın üstüne bi de bi şey olur
Artık sen sen değilsindir .... Hiç enercim yok
Aynen öyle papatya ablabende sizleri çok seviyorum. normalde herkesle konuşmam ama burda konuşmayı seviyorum. tabiki abla diyebilirsin canım benim ben en büyüğünüzüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?