AbloşummmmTiniminimavihanim çiçeğim çıktın mı işten kahve yaptım gel içelim yorulmuşsundur
@papatyamm abla sana yapmadım akşam kızında içersinokumanızı da şimdiden Allah kabul eylesin
Abloşummmmbiraz geç geldim buralara
Yarın kahveler bendeenn
Evet abla görmedim evet okudum evelsi gün Rabbim kabul etsinGonulmeyvesi canım sen 19. Cüzü okudun mu Adem mete hatimi için ( dua topiğinden bu gün etiket ettim ama görmedin muhtemelen)
Aynen canım ben seni anlıyorum 2 kişi de olsa baya iş çıkıyorYa evet gönül herkes 2 kişisiniz ev pislenmez diyor annem bile 2 kişiyle ne çok temizlik yapıyorsun diyor sanki 2 kişiyiz diye evde yaşamıyor muyuz ? Sinir oluyorum
Süpürgen mi kırıldı nereledesinGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Kaynayan şeylerde değer kaybediyor iyotlu tuz salata da gibi şeylerde kullanınca alınıyorBir de bana iyotlu tuz kullan dedi. İyotlu tuz kullanıyorum zaten dedim. 1 hafta daha fazla kullan yoksa ilaca başlayacaz dedi. Tiroid de bi tık yüksek. Ne yapıyım tuz mu yalayım anlamadım ki
Benim de var akraba üstelik erkek diye kovulmuş ama siteden ifşa olmaktan tedirgin de hiç olmadıydım o konudan sonra bir irkildim dikkat edeyim dedim sonra aman deyip devam ettimNasıl tanıdıkla karşılaştın onun olduğunu nasıl anladın aşırı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?