- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
İçinden ağlamak geliyorsa ağla rahatla kuzum . İçinde birikince bütün gününü mahvediyorBugün hiç iyi değilim biraz yorgun biraz kırgın biraz dağınık biraz ağlak
Bugün hiç iyi değilim biraz yorgun biraz kırgın biraz dağınık biraz ağlak
KuzumBende öyleyim son 4-5 gündür paremmmm hiç içini daraltma ağlamak istersen ağla rahatlıyor insan
Evet yemek piştikten sonra atarım tuzunu onun için bendeKaynayan şeylerde değer kaybediyor iyotlu tuz salata da gibi şeylerde kullanınca alınıyor
Derdine nolmuş o saatteKomşu kalkmış evini süpürüyor ben yatam
İyi hatırlattın kız ben de kalkıp yapayım
Belki kadının misafiri gelecekDerdine nolmuş o saatte
Hayır yok. Annemin şekeri ama senelerdir sınırda hep öyle diyorlarçok geçmiş olsun canım ailede varmıydı daha çok gençsin dikkat et yediklerine
Evet maalesef öyleymiştiroit yavaş çalışınca kilo aldırıyo ve vermeside çok zor oluyo tiroiti hızlı çalışanlar hep zayıftır. bütün metobolizmayı etkiliyo tiroitler
Son dakikaya bırakmasın yahuBelki kadının misafiri gelecek
misafirin gelicekti dimi hadi kolay gelsin iyi oturmalar canımCumanızı tebrik ediyorum, hayırlar getirsin
Sabah rutinlerimi hallettim.
Bulaşık mak boşalttım.
Poğaça mayaladım.
Salonun camını sildim, cam kenarları vs
Şimdi size tekmil veriyim diye bi oturdum.
Kalkınca süpürge yapıcam.
Silerim sonra
Sonrası koşturma devam
Bugun giremeyebilirim.
Çok konuşmayın işinize bakın
maşallah ne güzelde kabarmış
amin canım , 19 mart benim doğum günüm 1 yaş daha yaşlanıyorum.
Bende öyleyim son 4-5 gündür paremmmm hiç içini daraltma ağlamak istersen ağla rahatlıyor insan
Birikince fena oluyor hemde nasıl firtina kopuyor...ağlamam da normal değil bi ağlasam kurtulucam kesik kesikİçinden ağlamak geliyorsa ağla rahatla kuzum . İçinde birikince bütün gününü mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?