- 2 Ağustos 2013
- 38.522
- 130.104
- 798
Sen bi dur daha başlangıç. Direnç kilonu kır bakalım bi. Onları boşver 1 haftada 1 kilo olur bence 4 günde 600 gr verdiysenYa şimdi yapanların yorumları falan haftada 2 kilo diyor en az 1 kilo diyor bu ne ki
Çok heveslendim suvan açlığım gittiSen bi dur daha başlangıç. Direnç kilonu kır bakalım bi. Onları boşver 1 haftada 1 kilo olur bence 4 günde 600 gr verdiysen
Valla kız ben hiç veremedin sandım. Bence iyi yani. O kadar aç durmuşsun kaç gündür bozma hiiçÇok heveslendim suvan açlığım gitti
Biri de benim açlığımı giderecek bişey desinÇok heveslendim suvan açlığım gitti
Bi deneBiri de benim açlığımı giderecek bişey desin
İcat çıkarmaBiri de benim açlığımı giderecek bişey desin
Yeyim gitsin demiİcat çıkarma
Ben normalde çok ekmek yemezdim zaten onda çok zorlanmadim ama avir cubur bisküvi çikolata tatlı şeyler benim zaaf noktamBen dikkat edince de eve az ekmek alınıyor inşallah tek ben farkediyorumdur
Dene mutlaka sonuç alırsın çünkü erken bırakmak çok etkiliSuyu evet az içiyorum en fazla 1 lt. Yesilcay tarzı hiç birsey tüketmedim. Öyle deneyim
Çekirdek yarışı yaptık mı hiç senle? Dk da kaç çekirdekYeyim gitsin demi
Yemin ederim bataklıkta açan çöl çiçeği gibisinDene mutlaka sonuç alırsın çünkü erken bırakmak çok etkili
Önüne geçmek dikkati çekmek istemedimNiye gelmediniz ne güzel birlikte yuvarlanırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?