Kız yok alinmam ben. Doğruya doğru iştebende alınmamda hani alınırsın diye sonradan korktum
Canım ben anneanneme rani mobilyadan siparos vermiştim çok beğenmişler çok sağlam diyorlar linkini atarım hemde fiyat performans ürünüMutfak masası için öneri var mı böyle sağlam kullanışlı dediğiniz? Ahşap bu benim masa ama hem masa kabardı sudan hemde koltuk faciası devam ediyor gün geçmiyor ki biri düşmesin
Haha canım yaa yok bugün hiç evde değildim ama babaannem de akşam namazı sonrası bi ilham geldi supurdum sildim Evi belki o içine doğmuşturGönül yapıyor sanki içime öyle doğuyor
Canlarım benim yaa aklınıza gelmiş olmak ne hoş teşekkür ederimGönül hiç yazmamış bugün en son gece yazmış napıyor acaba
Dün ona iş yaptirdim bugün özgür bıraktımEsi evdedir belki
Nası yaniBen basık değilim ya sinir etti basık olma fikri
İşte ben öyle oldumNasıl zayıflıycaz bilmiyorum siz yine çocuk doğurdunuz bende oda yok olunca fil gibi olurum heralde
1 Haftadır ikindi sonrası yemiyorum hiçbir faydası yok tek tutunacak dalım oydu.Nasıl zayıflıycaz bilmiyorum siz yine çocuk doğurdunuz bende oda yok olunca fil gibi olurum heralde
hamilelikte 8 kilo almayı başarıp sonrasında nasıl kilo aldın ya ? Öyle mi oluyor ? Korktum yineİşte ben öyle oldumbide hamilelikte 8 kilo aldım doğumdan sonra 4 5 kilosu gitti ama sonrasında aldım bende. Ha emzirmedim de yanlış anlaşılmasın
Maşallah lora ikindiden sonra yememek bi başarı valla1 Haftadır ikindi sonrası yemiyorum hiçbir faydası yok tek tutunacak dalım oydu.olmazsın ya iki kelime sadece boğaz tutmak ama yapamıyoruz
ayy abla gerçekten mi yatmıştım ama kalkarım bak ne yapicazgeliyonuzzzzz muuuu gidiyooommm bennnnn haydeeeeee
Ben gelemem abla cips yiyorumgeliyonuzzzzz muuuu gidiyooommm bennnnn haydeeeeee
Basmik mi ahhahaah çok sevdimOğlum frencpres mi nedir ona bi ara basmık diyordu o geldi aklıma
Nasıl fark yok olur canimm çay yanlarında bisey yiyor musun1 Haftadır ikindi sonrası yemiyorum hiçbir faydası yok tek tutunacak dalım oydu.olmazsın ya iki kelime sadece boğaz tutmak ama yapamıyoruz
Yatınca nasıl kalkılır hanımefendi kendinize gelinayy abla gerçekten mi yatmıştım ama kalkarım bak ne yapicaz
Heç heycanlanma biz canlanmadık yerimizden penyez az ilerde bişeyler edirHayırlı akşamlar kizlarr nasılsınız
Sporlar falan mı yapıyorsunuz
Bak ikindi 4 te bıraktım yaNasıl fark yok olur canimm çay yanlarında bisey yiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?