Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak masası için öneri var mı böyle sağlam kullanışlı dediğiniz? Ahşap bu benim masa ama hem masa kabardı sudan hemde koltuk faciası devam ediyor gün geçmiyor ki biri düşmesin
Canım ben anneanneme rani mobilyadan siparos vermiştim çok beğenmişler çok sağlam diyorlar linkini atarım hemde fiyat performans ürünü
Benim mutfak dar olduğu için ben istediğim ölçüde masa bulamayınca çalışma masasını mutfak masasi olarak aldım
Gönül yapıyor sanki içime öyle doğuyor
Haha canım yaa yok bugün hiç evde değildim ama babaannem de akşam namazı sonrası bi ilham geldi supurdum sildim Evi belki o içine doğmuştur
Gönül hiç yazmamış bugün en son gece yazmış napıyor acaba
Canlarım benim yaa aklınıza gelmiş olmak ne hoş teşekkür ederim bugün evde değildim yoğun bir gündü ondan hic giremedim
Esi evdedir belki
Dün ona iş yaptirdim bugün özgür bıraktım

Nasıl zayıflıycaz bilmiyorum siz yine çocuk doğurdunuz bende oda yok olunca fil gibi olurum heralde
İşte ben öyle oldum bide hamilelikte 8 kilo aldım doğumdan sonra 4 5 kilosu gitti ama sonrasında aldım bende. Ha emzirmedim de yanlış anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…