Kapalı balkonum yok bonusumPenyezim kalonçe dışarda da oluyor kapalı balkonda hele çok güzel oluyor
Süpürge bu büyüyemiyor kuzum baksana yapraklara yeşil yaşadığını gösteriyor çürüse kurusa yeşil olmazdı.
Niye yıkadın değişim olmaz mıydı?Kızlar örtüler geldi yıkadım kuruttum serdim olmadı çok küçük ya benim koltuklar büyük
Hiç sorun değil açık balkonda bütün kış durdu benimki.Kapalı balkonum yok bonusumpüfür püfür balkonlar açık
Ramazanda mı olacakTaşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr, Ya Allah Ya bismillah de toplanmaya başla.Taşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
Olurdu değişim de olur sandım koltuğa düdük gibi olduNiye yıkadın değişim olmaz mıydı?
Foto atsam sonra silebilir miyim ? Siz gördükten sonra
Şimdi evden ifşa olurum diye korktumEvet düzenleme süresi oluyor biraz ya da özelden atıcaksın
Şimdi evden ifşa olurum diye korktum
Allah razı olsun canım bir de öyle deneyeyim inşallah can bulurSüpürge bu büyüyemiyor kuzum baksana yapraklara yeşil yaşadığını gösteriyor çürüse kurusa yeşil olmazdı.
Yaşıyor ama nefes alamıyor ışık alamıyor demek şu görüntü.
Toprak ağır bir topraksa suyu tutar sıkışır kökler büyüyemez.
Yer değiştir o saksı çok büyük ona ilk halindeki kökleri çoktan ölmüş ufak bir saksıya hafif bir toprağa dik cam önüne koy güneş görsün bak değişimi gör
Zor ama başlayınca kolay canım Rabbim kolaylıklar versinTaşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?