Düzenli Evimiz & Hayatımız

Süpürge bu büyüyemiyor kuzum baksana yapraklara yeşil yaşadığını gösteriyor çürüse kurusa yeşil olmazdı.
Yaşıyor ama nefes alamıyor ışık alamıyor demek şu görüntü.
Toprak ağır bir topraksa suyu tutar sıkışır kökler büyüyemez.

Yer değiştir o saksı çok büyük ona ilk halindeki kökleri çoktan ölmüş ufak bir saksıya hafif bir toprağa dik cam önüne koy güneş görsün bak değişimi gör

Kapalı balkonum yok bonusum püfür püfür balkonlar açık
Hiç sorun değil açık balkonda bütün kış durdu benimki.

Annemin çiçeğinden kestim diye çok uğraştım yaşaması için şükür tomurcukta şu an. Pes etmeyeceksin.
Toprak alırken toprağa benzer solucan gübresi de satılıyor ondan da alıp katabilirsin.
Sen benim kurtardığım halini bi görseydin profilime koymuştum tek sopa gibi bir dalın üstünde yaprak vardı.
O dal içten çürüdü bit yüzünden onu da böyle yumuşamayla anladım tekrar kestim küçücük kaldı 10 gün kuru toprağa diktim kestiğim yeri orda köklendi büyüdü. Hemen ölmüyor yani bak süpürgeninkine

Taşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr, Ya Allah Ya bismillah de toplanmaya başla.

ALLAH kolaylık versin nanem sağlıkla sıhhatle huzurla oturun yeni evinizde İnşaAllah

Merhabalar
Kahvaltıdan sonra çıktık çocukları bilim merkezine parka gezmeye vs götürdük ettik eğlendik geldik
Yemek vardı, dışarda yemedik
Şimdi yeriz, toplarım hemen.

Su içtim, kaç bardak saymadım,içtim ama iyiydim.
Mutfakta işim bitsin uzanasım var, başım ağrıdı.

Modum bir ara düştü, sonra eklediğim müzik çıktı karşıma gün boyu başa alıp alıp dinledim ve işleri bitirdim çok şükür

Kahvaltı sonrası; mutfak toplandı her şeye bir bez gezdirdim (genel olarak düzenli ve temiz sürekli elim üstünde )
Ev havalandırıldı
Yatak toplandı, nevresim değişti
Ev detaylı süpürdü
Ev detaylı silindi, süpürgelikler dahil
Detaylı toz alındı, mermerler dahil
Prizler, lambalar, aynalar, tv kumandaları silindi
Koltuklar süpürdü, üsten nemli bezle silindi
6 adet iç kapı ve çelik kapı silindi
Ayakkabılık düzenlenip silindi
Çam.mak. bitti kurutmaya atıldı
Wc,lavabo duşakabin yıkandı
Banyo zemini elle silindi
Havlular değiştirildi, çöpler atıldı kovaları yıkandı
Kurutma bitti çam.katlanıp yerleştirildi
8 parça ütü yapıldı
Yemek yendi, mutfak toplandı
Bul.mak.bitti eşim yerleştirdi
Çay demlendi, şimdi kalan tesbihatları çekip dinleneyim

Ramazan öncesi kalan işler
salon camları silinecek (haftaya c.tesi nasip olursa silerim)
balkonlar kullanılmıyor bayram sonrası hallederiz dedi eşim

Hepinize sağlıklı huzurlu geceler hanımlar

Allah razı olsun canım bir de öyle deneyeyim inşallah can bulur

Evi havalandırdım
Yatağı topladım
Kahvaltı bulaşıklarını hallettim
Mutfağı topladım
Evi süpürdüm
Oturma odasının koltuklarını detaylı kıyı köşe süpürdüm, sildim
Kırlent kılıflarını yıkadım kurutmaya attım
Beyaz sabunlu su yapıp oturma odasında ki tüm aksesuarları, kitaplığı, tv ünitesini sildim.Yerleştirdim
Peteği sildim☑
Kapıyı sildim
Halıyı süpürüp kaldırdım
Yerleri sildim
Oturma odasını bitirmiş oldum yani çok şükür

Taşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
Zor ama başlayınca kolay canım Rabbim kolaylıklar versin
Kullanmadigin şeyleri direk paketlemeye başlasan kolaylık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…