Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ben bi kötü oldum yaa
Yemek için ne yapsam ne yapsam diye düşündüm ve çi börek yapmaya karar verdim ev ahalisi mutlu oldu buda bana yetti tek lokma yemedim tabii
Hamur yoğurdum merdaneyle açtım içini kavurdum pişirdim derken orda son enerjim bitti galiba
Akşam yemeği sonrası 40 dk uyumuşum ama şuan her yerim ağrıyor normalde çok zor uyurum hiç halim yok kanım çekiliyor gibi çok üşüyorum

Bugün rutin işleri halletmiş oldum yani zaten büyük temizlik sonrası hemen toplanıyor her yer
Ama mutfağa giremedim bugün tabi
Ayakkabilik bölümünü dün eşim düzenledi sagolsun
Bi mutfak var halletmem gereken
Şuan savaş alanı gibi
Ama yeşil çay içiyorum halim olursa kalkıp temizlicem

temizlik icin biriyle konuştum ramazan öncesi temizlenecek ev yeni alacağımız eşyalar gelecek önce o ara ben evi toplarım
Ramazanda mı olacak

Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr, Ya Allah Ya bismillah de toplanmaya başla.

ALLAH kolaylık versin nanem sağlıkla sıhhatle huzurla oturun yeni evinizde İnşaAllah

Nane Limon Kabugu Allah kolaylık versin nane, ramazanda olacak galiba. Zor olur ama hayırlısı olsun.
Bir kaç küçük inşaat işi var onları halledeceğiz bu ara

Son düzenleme:
Geçmiş olsun regl öncesi mi ora çok üşünür

Sen hala regl olmadın mı gönül?
Sanki kaç gün önce demiştin periyodum geldi diye

Duracak öyle kullanıcam iyi kötü artık biri gelince hemen kaldırırım keşke deneyip öyle yıkasaydım
Kötü bir tecrübe oldu, önce bi serip baksaydın keşke.
E öyle yap, misafire kaldırırsın temiz kalır.
Ben hiç sevmem örtü, ben de yeni aldım, 2-3 ay olmuştur, ilk kez aldım.
Misafir gelince kaldırıyorum, öyle annemler ya da bir iki yakın arkadaş gelince ellemiyorum da, başkasına kaldırıyorum.

Balkonun devasa perdesini yıkadım.
Eşim dedi, yıkarım dersen ben buraları toplarım çıkarır takarım perdeyi de falan deyince yıkadım taktı. Balkon mis oldu
Kendi mesajıma güleyim dur.
Adam balkonu düzenledi
Süpürdü
Toz aldı
Perdeyi söktü
Ben perdeyi makineye attım
Adam çıkardı tekrar astı
Ve ben perdeyi yıkamış olmakla övündüm

Yoo dostum yooo

Kendi mesajıma güleyim dur.
Adam balkonu düzenledi
Süpürdü
Toz aldı
Perdeyi söktü
Ben perdeyi makineye attım
Adam çıkardı tekrar astı
Ve ben perdeyi yıkamış olmakla övündüm

Yoo dostum yooo
Kocam da kocam deyip tüm işi yıkmışsın enişteye helal olsun

Bende sevmem normalde nefret ederdim alıyım koltuk temiz kalsın dedim ama işte neyse artık dediğin gibi biri gelince kaldırırım

Geri sayımda benim evde de çok çalıyor bu penyezim ne güzel iş yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…