- 1 Aralık 2021
- 14.940
- 54.467
- 548
- 35
ben farmasinin ürünlerini kullanıyorum. üye oldum daha uyguna alıyorum.Banila Co Clean It Zero Original Cleansing Balm Yağ Bazlı Temizleyici 100 ml - Fiyatı, Yorumları
Banila Co Clean It Zero Original Cleansing Balm Yağ Bazlı Temizleyici 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu niye bu kadar pahalı ya minicik şey
ben farmasinin güneş kremlerini kullanıyorum. kaç yıldır.çok memnunumKeşke sade güneş yapsa kremle birlikte yaptı. Hiç kullanmadım yazın çok dışarıda kaldım diye kullandım hala geçmedi iz.
benim kızkardeşim sahurda yemeyerek baya kilo verdi sadece su içiyodu ,Birşeyler yapmak lazım, az az keserek birden değil. Bonus genç yaşta bel bacak omuz yer yerim ağrıyorneden ; vücutta fazlalık var...
ahanda buraya yazıyorum ramazan sonu 65 olmak için mücadelem başladı
Sahur yapmadan duramam papatyam çalışınca zor olur gibi geliyorbenim kızkardeşim sahurda yemeyerek baya kilo verdi sadece su içiyodu ,
geçmiş olsun efser Allah şifa versin hepimiz geçirdik . ramazana kadar atlatırsın inşallahAlıntılara bakamadım kusura bakmayın
Salgın sanırım banada bulaştı
Biraz toparlayayım gelirim merak etmeyin
oda çalışıyo uykusuzluğa dayanamadığı için aslında kalkmıyo yoksa kilosu yokSahur yapmadan duramam papatyam çalışınca zor olur gibi geliyoramacım sağlıklı yaşam kalitesi elde etmek, dinç ve ağrısız vücut.
paketlenirken vardır canlı deildir yani onlar hangi ortamlarda paketleniyolar bilmiyoruzkiÇayları yerlerine koyuyordum açılmamış paketten iki tane böcek çıktı kocaman nasıl yaşamışlar ya orda tiksindim de
arı serumu ne ki hiç duymadım loraAman dikkat et bonusum
Bunu dedigin iyi oldu çıkıyorum sürmeden. Bende çil yokta alnımda ve yanaklarımda kızarıklık oldu işte geçmiyor. Arı serumu kullanıyorum belli temizleme ve gerginlik oldu onu da denemelisin
hemen toplanmaya başla ramazanda daha zor olur ben çalıştığım için 15 günde zor toplanmıştım. Allah kolaylık versinTaşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
Sağol papatyamhemen toplanmaya başla ramazanda daha zor olur ben çalıştığım için 15 günde zor toplanmıştım. Allah kolaylık versin
geçmiş olsun canımGünaydın herkese
Sabah hastane işlerim vardı eve anca geldim
Kahvaltı yaptım
Şimdi mutfak toplıcam
Makine boşaltıcam
Yataklar toplu
Ev havadar
Ortalık toplu
Ama yoruldum dışarı çıktım ya.
Azcık dinlenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?