Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın yeni hafta bismillah
Sabah evden çıkmadan;

Ev havalandırıldı
Yatak toplandı
3 bardak su içildi
Mutfak toplu
Topun üstünde yuvarlanıldı
Günlük tespihatlardan bir kısmı çekildi
kahvemi yudumluyorum işe geldim

Hepinize kolay gelsin hanımlar

Birşeyler yapmak lazım, az az keserek birden değil. Bonus genç yaşta bel bacak omuz yer yerim ağrıyor neden ; vücutta fazlalık var...

ahanda buraya yazıyorum ramazan sonu 65 olmak için mücadelem başladı
benim kızkardeşim sahurda yemeyerek baya kilo verdi sadece su içiyodu ,

Sahur yapmadan duramam papatyam çalışınca zor olur gibi geliyor amacım sağlıklı yaşam kalitesi elde etmek, dinç ve ağrısız vücut.
oda çalışıyo uykusuzluğa dayanamadığı için aslında kalkmıyo yoksa kilosu yok

arı serumu ne ki hiç duymadım lora

Taşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
hemen toplanmaya başla ramazanda daha zor olur ben çalıştığım için 15 günde zor toplanmıştım. Allah kolaylık versin

hemen toplanmaya başla ramazanda daha zor olur ben çalıştığım için 15 günde zor toplanmıştım. Allah kolaylık versin
Sağol papatyam evim de eşyam çok az sayılır mutfak ve kıyafet olarak özelikle buraya taşınalı da 1 buçuk sene olmuş

günaydın,hayırlı sabahlar
yazdıklarınızı ancak okuyabildim.
dün 10 da kalktım , cumartesi akşamdan 2 makine çamaşır yıkandı astım dünde beyazlar yıkandı onları astım . öncesinde balkonu yıkadım. camları açtım bütün evi havalandırdım.kahvaltı hazırladım eşimle ben oğlum mesaiye gitti işe , sonra mutfağı topladım makineye atılcakları attım elimde yıkanıcaklar vardı yıkadım ocağı sildim. evi süpürdüm. sildim. klozet ve lavaboyı ç.suyu cifledim kedinin wc sini temizledim.ıspanak temizledim saat 3 gibi kızımla torunumla avm ye gittik , kendime 2 pantalon 1 spor ayakkabı aldım. benim pantalonlarım bacaklarım birbirine çok yakın sürtünmekten çabuk eskiyo sizinde oluyomu bilmiyorum. kız kardeşimin hafta sonu doğum günü var kızım hediye aldı. ben almıştım önceden 6 ya doğru eve geldik ıspanağı pişirdim. fasulye ve lahana turşusu kavurdum karışık çay da yaptım. çok severiz bugünde oruçluyum çok şükür mektup gibide yazmışım

geçmiş olsun canım

Günaydınnn ❤❤❤
Dün mutfak duvarlarını perdesini hallettim
Koridor ve mutfak mat fayans oralari çamaşır suyuyla köpürtüp sildim
Regl oldum sırt ve bel ağrısından devam edemedm
Kac gündür de pek keyfim yoktu

Bu sabah
Sütlaç yaptım
Gece süt kaynattım ama mayalamamistim onu mayaladm
1 Yufkam vardi onu degerlendirdm

ne kadar temizlik yaparsam yapayım arkamı dönünce bozuluyor bosa yapıyormuş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…