Düzenli Evimiz & Hayatımız

Taşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
Allah kolaylik versin canım agız tadıyla oturmayi nasip etsin ❤❤

paketlenirken vardır canlı deildir yani onlar hangi ortamlarda paketleniyolar bilmiyoruzki
canlıydi ona şaşırdım eşime attırdım birini diğer hızlıca çıktı paketten hala nerde bilmiyorum
arı serumu ne ki hiç duymadım lora
Arı zehrini eskiden beri şifa için kullanirlarmjs.ciltte de serum seklinde uretilmis.Arkadaşım önerdi dolgunlastiriyor falan çok değişik bisi.

Günaydın
Keyifsizim bugün gazzeyi ordaki insanlari cocuklari gormek mahvediyor artik aklimdan cikmiyor elimizden de bisey gelmiyor. hava da kapalı bakalım ne yapabilirsem. Çocukları gönderdim kahvaltıyı topladım ben yapicam şimdi. Niyetim bugün mutfagi bitirmekti inşallah halledebilirim. Herkese kolay gelsin

Geçmiş olsun canım neyin var, rutin kontrol mü

nerden alıyosun aktardamı arı zehirini

Aynı durumdayız canın maşallah ellerine sağlık yine bir çok iş yapmışsın
Bende de döngü keyifsizligi var hiç bi şeye tadim yok dünden beri
Bide nereyi yapsam arkamı döndüğümde sözüne birebir katılıyorum sanki hiç yapmamış gibi

Selam canlarım herkes iyidir inşallah
Bende gelen giden çok yordu evdeki psikolojik baskı herşey ustuste geldi
Rutinim tamamen şasti
Ramazan için temizlkk yapcam ama erteliyorum bı kaç gün daha temiz kalmaz çünkü biliyorum dip köşe yapcam iyice
Geceden mutfak gündüz odalar şeklinde ilerlerim
Bı tek yenilik bulaşık makinesinj yeniledik o çok güzel oldu seneye de buzdolabı inşallah
O kadar saldimki kendimi toparlayamiyorum skildim bunaldım herşeyi yaşadım
Mutfak da da gircem en dibine kadar da şimdi yapsam gene aynı olcak biliyorum
Çarşamba Perşembe yapcam yüksek ihtimalle

Canlarım sizi cok seviyorum özledim de ana olmuyor işte hiç bişi yapasi gelmeyince hc bişi gelmiyo gerçekten

Kendimi çuval gibi hissediyorum o derece

Bazen düzen iyi diyorum bazen çok bunaliyorum
Kimsesiz gibi hissediyorum
Babam gittikden sonra düzen tamamen şasti
O düzeni özlüyorum ailem dağıldı resmen bana çok şükür babam dışında sağlar ama ne bliyim o düzen olmuyor

Derdinin dermanı varsa da yapcak vicdan ve cesaretim yok ay cok doldum yine sizi üzmek istemezdim
Simdlk kacar ben

Reglim yaklaşınca sinirli, duygusal , keyifsiz cekilmez biri oluyorum regl olunca duzeliyor cok tuhaf bi sey yıllardır böyleyim niye böyle hic anlamıyorum

temizledigim yerler eski haline döndü boşuna yoruyorum kendimi nankör bu işler

Bende aynen böyleyim yaa canım hiç bir şey yapmak istemiyor bu sefer böyle oldum
Ama bazen de normalden dağa fazla bi enerji geliyor
Şuan oldum olucam ağrım var gibi midem bulanıyor gibi tuhaf bi his
Henüz evi hiç ellemedim

Tubismavis canım benim duamdasın hep. RABBİM mübarek günlerin hürmetine seni selamete çıkarsın. İmtihan dünyası hepimizin imtihanı zor. Kendini salma, bırakma gel buraya içini dök. Yürüyüş yap, kendine nefes alacak zaman yarat.
ALLAH sana ve cümlemize güzel günler yaşatsın aminn

aleykum selam tubiş iyiyiz çok şükür
senin yaşadıkların kolay şeyler deil canım hastanız var, gelen giden sürekli ziyaretler ,işlerin bitmiyo doğal olarak bunalman gayet normal Allah yardımcın olsun geçen gün aklıma geldin kendi kendime dedim tubiş gelemiyo herhalde çok yoğun gelen gidenleri oluyodur diye

Bi kalktım şükür.
Yatakları topladım evi havalandırdı
Çamaşır attim banyoyu sildim
Bir iki Bulaşık vardı onları hallettim
Dolapların üzerini sildim sadece
Gece cam kırıldı eşim orayı alırken supurmustu heryeri temiz geldi gözüme yapmicam daha
50 sayfa kitap okudum
Tesbihaatlari yapicam çocuklar gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…