Allah kolaylik versin canım agız tadıyla oturmayi nasip etsinTaşınma işimiz netleşti gibi bayram sonrası olsun istiyordum ama evlenecek bir tanıdık var düğünü bayramdan sonra bu eve onlar taşınacak erkene çektik o yüzden nasıl yetişecek
canlıydi ona şaşırdım eşime attırdım birini diğer hızlıca çıktı paketten hala nerde bilmiyorumpaketlenirken vardır canlı deildir yani onlar hangi ortamlarda paketleniyolar bilmiyoruzki
Arı zehrini eskiden beri şifa için kullanirlarmjs.ciltte de serum seklinde uretilmis.Arkadaşım önerdi dolgunlastiriyor falan çok değişik bisi.arı serumu ne ki hiç duymadım lora
Geçmiş olsun canım neyin var, rutin kontrol müGünaydın herkese
Sabah hastane işlerim vardı eve anca geldim
Kahvaltı yaptım
Şimdi mutfak toplıcam
Makine boşaltıcam
Yataklar toplu
Ev havadar
Ortalık toplu
Ama yoruldum dışarı çıktım ya.
Azcık dinlenmek istiyorum
Çok sağol canımAllah kolaylik versin canım agız tadıyla oturmayi nasip etsin❤❤
nerden alıyosun aktardamı arı zehirinicanlıydi ona şaşırdım eşime attırdım birini diğer hızlıca çıktı paketten hala nerde bilmiyorum
Arı zehrini eskiden beri şifa için kullanirlarmjs.ciltte de serum seklinde uretilmis.Arkadaşım önerdi dolgunlastiriyor falan çok değişik bisi.
iyi gezmelerSelam kızlar
Eşim evde bugün dışarı çıkıcaz . Bi selam verip kaçıyorum
Sağol ablacımiyi gezmeler
Aynı durumdayız canın maşallah ellerine sağlık yine bir çok iş yapmışsınGünaydınnn ❤❤❤
Dün mutfak duvarlarını perdesini hallettim
Koridor ve mutfak mat fayans oralari çamaşır suyuyla köpürtüp sildim
Regl oldum sırt ve bel ağrısından devam edemedm
Kac gündür de pek keyfim yoktu
Bu sabah
Sütlaç yaptım
Gece süt kaynattım ama mayalamamistim onu mayaladm
1 Yufkam vardi onu degerlendirdm
ne kadar temizlik yaparsam yapayım arkamı dönünce bozuluyor bosa yapıyormuş gibi hissediyorum
Reglim yaklaşınca sinirli, duygusal , keyifsiz cekilmez biri oluyorum regl olunca duzeliyor cok tuhaf bi sey yıllardır böyleyim niye böyle hic anlamıyorumAynı durumdayız canın maşallah ellerine sağlık yine bir çok iş yapmışsın
Bende de döngü keyifsizligi var hiç bi şeye tadim yok dünden beri
Bide nereyi yapsam arkamı döndüğümde sözüne birebir katılıyorum sanki hiç yapmamış gibi
Bende aynen böyleyim yaa canım hiç bir şey yapmak istemiyor bu sefer böyle oldumReglim yaklaşınca sinirli, duygusal , keyifsiz cekilmez biri oluyorum regl olunca duzeliyor cok tuhaf bi sey yıllardır böyleyim niye böyle hic anlamıyorum
temizledigim yerler eski haline döndü boşuna yoruyorum kendimi nankör bu işler
aleykum selam tubiş iyiyiz çok şükürSelam canlarım herkes iyidir inşallah
Bende gelen giden çok yordu evdeki psikolojik baskı herşey ustuste geldi
Rutinim tamamen şasti
Ramazan için temizlkk yapcam ama erteliyorum bı kaç gün daha temiz kalmaz çünkü biliyorum dip köşe yapcam iyice
Geceden mutfak gündüz odalar şeklinde ilerlerim
Bı tek yenilik bulaşık makinesinj yeniledik o çok güzel olduseneye de buzdolabı inşallah
O kadar saldimki kendimi toparlayamiyorum skildim bunaldım herşeyi yaşadım
Mutfak da da gircem en dibine kadar da şimdi yapsam gene aynı olcak biliyorum
Çarşamba Perşembe yapcam yüksek ihtimalle
Canlarım sizi cok seviyorum özledim de ana olmuyor işte hiç bişi yapasi gelmeyince hc bişi gelmiyo gerçekten
Kendimi çuval gibi hissediyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?