9.200 adım atmışım 1 aydır bu kadar adım atmıyordum mahvoldum
Ayaklarım ağrıdı ya yok günlük alışık değilim bende em fazla 7-8 olurAnam bonuuussss ben o kadar yürüsem nasıl olurum bilmiyorum maşallah sana alışkınsın heralde sen
7 8 bile fazla bana bazen evde 300 adımı tamamlayamıyorumAyaklarım ağrıdı ya yok günlük alışık değilim bende em fazla 7-8 olur
Haber mi var ? Dua topiğinde doktor umutsuzmuş okudum çok üzüldüm ya Allahtan ümit kesilmez amaAdem mete çok üzdü
Kanlı canlı yatıyor deyişine içim söküldüHaber mi var ? Dua topiğinde doktor umutsuzmuş okudum çok üzüldüm ya Allahtan ümit kesilmez ama
Keşke tüm çocuklar sağlıklı mutlu olsaKanlı canlı yatıyor deyişine içim söküldü
Bonus kimdir Adem Mete diyeAdem mete çok üzdü
İlk mesajda yazıyorBonus kimdir Adem Mete diye
Dua topiklerine baktım şimdi gördüm.
Çok üzüldüm.
Ne olmuş ki yavrucağa?
Görememiştim mesajı.İlk mesajda yazıyor
Thread 'ADEM METE yavrumuz için dualarınıza talibiz K KurkmantoluS arkadaşımızın oğlu' ADEM METE yavrumuz için dualarınıza talibiz @KurkmantoluS arkadaşımızın oğlu
İkindi bakmıştım en son senin mesajı görünce kötü oldum yaAdem mete çok üzdü
Şimdi gördüm hiç bir şey yazamadım. Ne denir ki nasıl teselli edilir ki. Çok kötü oldum çokAdem mete çok üzdü
Allah razı olsun. ❤Artemissisipi mesaj atılmıyor sana takvimini gördüm Metenin topiğinde hamilesin demek maşallah subhanallah Çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla sorunsuz doğsun. Oraya da yazamadım içimiz burukken burdan yazdım
Çanakkale 4.9 şimdi gördümdeprem olmuş ben merdivendeydim bişey asıyodum oğlan geldi dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?