- 1 Aralık 2021
- 14.938
- 54.457
- 548
- 35
Ben burada efser sorunca görmüştümTamam bakıyım bende bulursam alırım
yaz kış nasıl başka evde yaşıyosunuz ? eşinin işi ve çocukların okulları nasıl oluyo yakın herhalde birbirlerineBende seviyorum ama yaz ve kış başka evde yaşıyoruz ordan oraya taşı olmuyor ne güzel orkideler almıştı eşim bu sebepten dağıttım çiçek seven arkadaşlara bu tek çiçeğim ise çok dayanıklı ondan sanırım dursun istiyorum
Kauçuk ağacı nı verdiğim kişi de gördüm 2 metre olmuş boyu seven kişiler çok güzel bakıyorlar
Evet yakın ilçe merkezine taşındık yarım saat mesafe varyaz kış nasıl başka evde yaşıyosunuz ? eşinin işi ve çocukların okulları nasıl oluyo yakın herhalde birbirlerine
Başladım ben bonus yarım saat 40 dk lık işim kaldı sonra yemeğe başlayacağım-Hayal başladın mı sen çocuklar geldi onların yemeğini ayarladım topluyorum şimdi mutfağı
Eline sağlıkBaşladım ben bonus yarım saat 40 dk lık işim kaldı sonra yemeğe başlayacağım
Ben kauçuk kuruttum çürüdü öldüBende seviyorum ama yaz ve kış başka evde yaşıyoruz ordan oraya taşı olmuyor ne güzel orkideler almıştı eşim bu sebepten dağıttım çiçek seven arkadaşlara bu tek çiçeğim ise çok dayanıklı ondan sanırım dursun istiyorum
Kauçuk ağacı nı verdiğim kişi de gördüm 2 metre olmuş boyu seven kişiler çok güzel bakıyorlar
Ya bu ne güzellik güneş açmış gibi olmuş maşallahNesin sen dünya güzeli mi?
Olsun ne önemi var, kendi planlamana göre kafana göre yap gitsinBenim elim ağır heralde ya millet tüm evi 3 günde bitiriyor benim 1 haftayı geçecek heralde
Pinhan kurabiye yapabilirsin aslında bugünden aradan çıkardıAkşam oldu
Yaptığım yemekleri öğlen çocuklar baya azalttı, yeni bişeyler ekledim
Çamaşır yıkadım kuruttum katlıcam şimdi
Ev bark temiz yaa başka iş yapamıyorum bu donukluk var üzerimde
Cumartesi günü çok kalabalık misafir ağırlıcam.
Ramazan öncesi son çıkış.
Ve biri hariç hepsi evimize ilk kez gelecekler.
Hem kalabalık hem ilk olması herhalde stres ettim.
Ha ettim de naptım ama daha erken ne yapayım di mi?
Şimdiden temizlik yapsam ne fayda, ikramlık desen olmaz.
Öyle bi bekleyişteyim.
Dua beklerim, bana bi pratiklik yüklensin
Cuma günü ikramlıkların çoğunu hazır ederim.
Cumartesi de bi sil süpür bir iki çeşit daha, bitti gitti inşallah.
Yaparım de mi yaparım?
Dur kendimi motive edecem
Benim elim ağır heralde ya millet tüm evi 3 günde bitiriyor benim 1 haftayı geçecek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?