- 1 Aralık 2021
- 14.938
- 54.457
- 548
- 35
Küçük oğlum 23 aylık okuldakiler öğle arasına gelince fırsat bulmuş yaramazlık yapmayakim atmış
Toprak oldu tabi temiz yerlerKüçük oğlum 23 aylık okuldakiler öğle arasına gelince fırsat bulmuş yaramazlık yapmaya
Çiçeği ektim sadece dal olarak kalmış yapraksiz ama büyür benceToprak oldu tabi temiz yerler
Telgraf büyür canım o öyle daldan kökleniyorÇiçeği ektim sadece dal olarak kalmış yapraksiz ama büyür bence
Evet büyüyor daha öncede kopartı büyüyüp kocaman olduydu tekrardanTelgraf büyür canım o öyle daldan kökleniyor
Evet büyüyor daha öncede kopartı büyüyüp kocaman olduydu tekrardan
Gittiğimiz yerde de ilk dikkatini çiçekler çekiyor huyunu bildiğimden uzak tutuyorumBebekkenden meraklı
geçmiş olsun lora viks sürüp sıcak havlu gibi bişeyle sarsan belki iyi gelir, yatarken yap yada
bende frezya,sünbülteber ve lilyum zambak soğanlarından sipariş verdim. ama köye annemlerin bahçesi için bendede var çiçek hastalığı işte zamanım ve yerim olmadığı için bakamadım ama bu evimde balkonum var yazın almayı düşünüyorum. balkon çiçeklerinden inşallah bizim pazara geliyo baharda çiçekçinin başından ayrılamıyorum.elimden gelse hepsini alırım o dereceNesin sen dünya güzeli mi?
Bende seviyorum ama yaz ve kış başka evde yaşıyoruz ordan oraya taşı olmuyor ne güzel orkideler almıştı eşim bu sebepten dağıttım çiçek seven arkadaşlara bu tek çiçeğim ise çok dayanıklı ondan sanırım dursun istiyorumbende frezya,sünbülteber ve lilyum zambak soğanlarından sipariş verdim. ama köye annemlerin bahçesi için bendede var çiçek hastalığı işte zamanım ve yerim olmadığı için bakamadım ama bu evimde balkonum var yazın almayı düşünüyorum. balkon çiçeklerinden inşallah bizim pazara geliyo baharda çiçekçinin başından ayrılamıyorum.elimden gelse hepsini alırım o derece
Dayanıklı dediğin çiçeğin adı ne nane ?Bende seviyorum ama yaz ve kış başka evde yaşıyoruz ordan oraya taşı olmuyor ne güzel orkideler almıştı eşim bu sebepten dağıttım çiçek seven arkadaşlara bu tek çiçeğim ise çok dayanıklı ondan sanırım dursun istiyorum
Kauçuk ağacı nı verdiğim kişi de gördüm 2 metre olmuş boyu seven kişiler çok güzel bakıyorlar
Telgraf çiçeğiDayanıklı dediğin çiçeğin adı ne nane ?
Bonus 1 saatliğini maratona ne dersin ?Maraton?
Ben çiçek çok seviyorum ama evim güneş almıyor korkuyorum ölür diye fazla alamıyorum bunu alsam güneşsiz yaşar mı ?Telgraf çiçeğiEki Görüntüle 3397385
Yaşıyor çok hızlı büyüyorBen çiçek çok seviyorum ama evim güneş almıyor korkuyorum ölür diye fazla alamıyorum bunu alsam güneşsiz yaşar mı ?
Tamam bakıyım bende bulursam alırımYaşıyor çok hızlı büyüyor Eki Görüntüle 3397388 Bu hale geldi bir ay sonra tekrar büyür eski haline döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?