- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Hamdolsun canım evet modum düşük yaa bi türlü kendime gelemiyorumNasılsın gönülcüm modun mu düşük biraz?
Hamdolsun yorgun hüzünlü sevinçli karışık hallerdeyim.
Evet çok iyi anlıyorum bu moduHamdolsun yorgun hüzünlü sevinçli karışık hallerdeyim.
Ramazan şarkısı coşku verdiği yerde çok hüzün veriyor bu sefer ağlayıp duruyorum bir ağla bir gül modu
Bizde gidip gidip geldiGece elektrik gitti mutfagi toplayamadan şebeke de gitti mutfak kaldı öyle sabah aynen böyleydim Eki Görüntüle 3397243
Yağmur vardı ondan herhalde.Bizde gidip gidip geldi
Havlu ısıt koy belki fayda ederBoynum tutulmuş ya başıma geciyor ağrısı. Geçen ki kas gevseticiden sonra da içmek istemiyorum ilaç,hiçbisey yaptırmıyor kitlendi iyice.
Geçmiş olsun lora boyun tutulmasıda zor oluyorBoynum tutulmuş ya başıma geciyor ağrısı. Geçen ki kas gevseticiden sonra da içmek istemiyorum ilaç,hiçbisey yaptırmıyor kitlendi iyice.
Boynum tutulmuş ya başıma geciyor ağrısı. Geçen ki kas gevseticiden sonra da içmek istemiyorum ilaç,hiçbisey yaptırmıyor kitlendi iyice.
Havlu ısıt koy belki fayda eder
Sağol canım.Geçmiş olsun lora boyun tutulmasıda zor oluyor
Sıcak havluyu deneyeyim aklıma gelmedi oBaşka ilaç al onu değil de bi de sıcak sar kası en iyi sıcak gevşetiyor
geçmiş olsun lora viks sürüp sıcak havlu gibi bişeyle sarsan belki iyi gelir, yatarken yap yadaBoynum tutulmuş ya başıma geciyor ağrısı. Geçen ki kas gevseticiden sonra da içmek istemiyorum ilaç,hiçbisey yaptırmıyor kitlendi iyice.
kim atmışBir tane çiçeğim vardı telgraf çiçeği balkonda küçük hep yolup atmış toprağını kanepeye dökmüş ve ben balkonu dün temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?