- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
ŞunaÇocukları yedirdim eşim gece gelir bugün. mutfagi topladım erkenden. çay demledim dinlenip ıvır zıvır yapayım yarına dolanmasin herseyi bitiriyim inşallah
Gülmek güzel şeydir gülelim dedik sanırımŞunaBonus Pinhanla nane de gülmüş aşırı merak ettim haa gagahhaga
Hatlar aşırı karıştı.ŞunaBonus Pinhanla nane de gülmüş aşırı merak ettim haa gagahhaga
Üzgünüm efso erkenden temizleyeceğim tuttu senin için bi kek yapar dağıtırım olur muAnaaa hepiniz topladınız he miii
Kız nasıl üşenmeden yazdın yaHatlar aşırı karıştı.
Bak şimdik şöyle oluyor
Ben yarına dolanmasın dediğine güldüm, nane de ona sanırsamsa
Ama sen Bonus başak burcu yorumuna gülmüş.
Ha ötekine de gülmüş olabilir.
Ama bunu sordun sen.
Senin sorunun cevabı başak burcu şeysi bonusun gülüpdemesi.
Bak emek verdim bi maşallah alırım
Şahsen ben topladım efsercim teklifini kabul edemedim. Ama seni destekliyorum, git ve topla dostum hadi! YapabilirsinAnaaa hepiniz topladınız he miii
Dujumu aldım çaya oturdum ayaklarımı dinlendiriyorum efserim toplayacağım bendeMutfak dağınık topluyacak var mı
Acı gercekle beni tek bırakdınız birÜzgünüm efso erkenden temizleyeceğim tuttu senin için bi kek yapar dağıtırım olur mu
Gel yarenim gellllDujumu aldım çaya oturdum ayaklarımı dinlendiriyorum efserim toplayacağım bende
Heç mi tanımadın gardaşını?Anaaa hepiniz topladınız he miii
Topladik toplamayada.Anaaa hepiniz topladınız he miii
Heç mi tanımadın gardaşını?
DanımazmıyımAcı gercekle beni tek bırakdınız birBonus yarenimden fayda var o da toplu desin şuraya düşüp hayriye gibi bağlıyayım başımı
Hani badişkoloşkon? Hani ahretlik loran?Acı gercekle beni tek bırakdınız birBonus yarenimden fayda var o da toplu desin şuraya düşüp hayriye gibi bağlıyayım başımı
Heççç sorma ahiretliğimin bugünlük muafHani badişkoloşkon? Hani ahretlik loran?
Ey gidi efser
O kadar gaz verdim cevap bilem vermedin efser bacımAcı gercekle beni tek bırakdınız birBonus yarenimden fayda var o da toplu desin şuraya düşüp hayriye gibi bağlıyayım başımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?