Beyne bir hava gitsinPorçöź dök
Burun deliklerime lavabo açıçı dökeyim ben iyisimi
Sus sus ayrı topiğ varmışBende var mıyım?
Ben de soracaktım çünkü nerede diye ama
Mentollü şeker bizde nane limon var hazır toz kaynayan suya atınca açıyor nefesiBeyne bir hava gitsin
Evdeki vkisi burnum önüne sürdüm koku neyin yok yakıp durdu sanırım ya etkisi kalmadı yada koku duyum olmadığı için açmadı ondan sonra dışarı çıkanda olmadı alamadımpenyez83 demisti ki viksi leğene sür sıcak su dök ve üzerine egil açıyor burnu denendi onaylandı.
Aldım Almıyorum işte tat koku hiç yok sadece acısını hissediyorum mentolü gelmiyor ferahlatmıyorMentollü şeker bizde nane limon var hazır toz kaynayan suya atınca açıyor nefesi
Yazdığın için merak ettim açıkçası, özel değilse nanem, ne oldu ne değişti yaşantınızda, seni bu kadar huzurlu yapan.Bu ramazan ayı daha özel geçecek benim için öncesi de kulluk görevimi yaptım ama eksiğim var dı onları tamamladım gibi daha huzurluyum o yüzden
arkadaş çevremin değişmesi çok olumlu oldu benim için maddi konulardan da uzaklaştım sanırım uzun zaman oldu eskisi gibi kıyafet almıyorum sadeleşti hayatım belli bir yaş olgunluğu da olabilir telefonda kk dışında yerleri de çıkarttım hayatımdan kurslara sohbetlere gidiyorumYazdığın için merak ettim açıkçası, özel değilse nanem, ne oldu ne değişti yaşantınızda, seni bu kadar huzurlu yapan.
RABBİM cümlemizin huzurunu daim eylesin
Arkadaş çok önemli gerçekten, tesettürün mübarek olsun RABBİM hakkıyla taşıyan kullarından eylesin cümlemiziarkadaş çevremin değişmesi çok olumlu oldu benim için Tesettüre girmem maddi konulardan da uzaklaştım sanırım uzun zaman oldu eskisi gibi kıyafet almıyorum sadeleşti hayatım
Öyle canım ya aylık alısveris bide.Valla o da bi iş.
Dün eşim gitti o yaptı alışverişi.
Getirdi ben yerleştirdim, gitsem daha az yorulurdum.
Kendine kızdığın için ben de sana kızayımHerkes maşAllah birsürü iş yapmış. Ben bikaç tane yaptığım için kendime kızdım ve yazmıyorum
Ben topladım bonusum ocağıda sildim yeni oturdumBi fırt uyudum efser gibi kalktım mutfağı topluyorum
Benim kadar az değildir bir mutfağı toplayabildimHerkes maşAllah birsürü iş yapmış. Ben bikaç tane yaptığım için kendime kızdım ve yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?