Düzenli Evimiz & Hayatımız

penyez83 demisti ki viksi leğene sür sıcak su dök ve üzerine egil açıyor burnu denendi onaylandı.
Evdeki vkisi burnum önüne sürdüm koku neyin yok yakıp durdu sanırım ya etkisi kalmadı yada koku duyum olmadığı için açmadı ondan sonra dışarı çıkanda olmadı alamadım

Son düzenleme:
Bu ramazan ayı daha özel geçecek benim için öncesi de kulluk görevimi yaptım ama eksiğim var dı onları tamamladım gibi daha huzurluyum o yüzden
Yazdığın için merak ettim açıkçası, özel değilse nanem, ne oldu ne değişti yaşantınızda, seni bu kadar huzurlu yapan.

RABBİM cümlemizin huzurunu daim eylesin aminnnnnn

Son düzenleme:
Yazdığın için merak ettim açıkçası, özel değilse nanem, ne oldu ne değişti yaşantınızda, seni bu kadar huzurlu yapan.

RABBİM cümlemizin huzurunu daim eylesin
arkadaş çevremin değişmesi çok olumlu oldu benim için maddi konulardan da uzaklaştım sanırım uzun zaman oldu eskisi gibi kıyafet almıyorum sadeleşti hayatım belli bir yaş olgunluğu da olabilir telefonda kk dışında yerleri de çıkarttım hayatımdan kurslara sohbetlere gidiyorum

Son düzenleme:
arkadaş çevremin değişmesi çok olumlu oldu benim için Tesettüre girmem maddi konulardan da uzaklaştım sanırım uzun zaman oldu eskisi gibi kıyafet almıyorum sadeleşti hayatım
Arkadaş çok önemli gerçekten, tesettürün mübarek olsun RABBİM hakkıyla taşıyan kullarından eylesin cümlemizi sadelik her zaman huzur veriyor nanemm

Canlar Şaban ayı başında 70 bin salavat başladık kalan 10 bin pazar günü öğlene kadar bitirelim el birliği ile

Herkes maşAllah birsürü iş yapmış. Ben bikaç tane yaptığım için kendime kızdım ve yazmıyorum
Kendine kızdığın için ben de sana kızayım
Azı çoğu yok be limonsuzçayım, her gün aynı olmaz elbet ama her gün bişeyler oluyo işte.
Ben de bugun yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…