- 2 Ağustos 2013
- 38.499
- 129.960
- 798
İşte öyle olunca tabi sürekli dağılır. Kutularda nasıl olur yine bulmak için karıştırmazlar mı?Cekip çekip alıyorlar sweet. İlk hafta biraz özen gosterip sonra salıyorlar. Yıldım. Bari diyorum o kutulardan alayım. Şu an yine yığdın dağ gibi elbiseleri katliyorum
Darısı banaMaşallah dusunceli bi annen var tek kalmıyorsun o zaman kolay kolayben yeni evliyken 2 3 gibi yapardım kahvaltı sonra alıştım kalkıp hazırlıyorum güzelce
Ben bi yemezsem iyiyim. Ağzım açıldı mı sonu yokSweti de çiziyoruz demek neymiş aç duruyomuş
Valla aksine yemediğim halde kilo alıyorumBen zayıfım yiyip yiyip kilo almıyorum demiyor ki o
Yavrum ne hafifi 85 dim en son 90 olmadıysamO bi de hafif kiloluydu dimi kimseye güven kalmadı ha
Geçmiş olsun pinhoşumSelamlar ahali
Gece inanılmaz hasta oldum, boğazım ve tüm vucudum tutuldu, eklemlerim belim sırtım nr bilim mahvoldum, kötü bir geceydi.
Sabaha karşı uyudum.
Sabah sıcak bir duşla açıldım biraz.
Kahvaltıda annemler vardı
Sonra biraz dışarı çıktık
Geldik akşam oldu zaten
Tek posta çamaşır yıkadım, kurutmaya attım şimdi katlıcam
Ramazanı karşılıyoruz
Mübarek olsun
Hayırlı olsun
Hayırlara vesile olsun
Barış huzur sağlık refah içinde geçsin
İbadetli, hoş sohbetli, mutlu, neşeli geçsin
Ve Allah önce bayrama, sonra nice ramazanlara yetiştirsin
Ailemiz ve sevdiklerimizle, eksilmeden çoğalarak nicelerine inşallah
Grintuss diye öksürük şurubu var bitkisel doktora danışıp alabilirsin kızın için. Çok etkili bir şurupTat koku yeni yeni geliyor iyiz
Küçük kız bugün öksürük başladı yarın bir fırsat drye gidelim artık
Diyetisyene gidecek kadar kararlısın yani sweet maşallahFena belim ağrıdı. Alışverişe gittik akşam üstü yeni geldik. Eşimde kilosuna takmış sürücü kursu sahipleri hep zayıflamış şok oldum dedi. O da benle başlıyor. Yarından itibaren ekmeği azaltıyoruz tatlı vs tüketmeyecez inşallah aminçarşamba da diyetisyene gitcem ben bakalım
Ay keşke evlendiğimde 65 dim 70 oldum hamilelikte de işte arttı kaldıDiyetisyene gidecek kadar kararlısın yani sweet maşallahben seni 60 70 kilo sanıyordum
İstedikten sonra verirsin görümcem insülin direncine rağmen 80 kusurden 68 e inmişti. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın boyunda uzunmuş maşallahAy keşke evlendiğimde 65 dim 70 oldum hamilelikte de işte arttı kaldı167 de boyum
İnsülin direnci çıktı ya bide ondan karar verdim diyetisyene gözümü kararttım bakalım inşallah veririm
Kız nasıl hoşuma gitti koca sufat
Karıştırırlar. Ama uzun kollularin arasında kısa kollulari aramaz en azindanİşte öyle olunca tabi sürekli dağılır. Kutularda nasıl olur yine bulmak için karıştırmazlar mı?
Kendimi buldun diyon yaniKız nasıl hoşuma gitti koca sufatbenim yuzumde yusyuvarlak bakışta ayni bayik işte bu dedim gdhddj
Şey gibi düşünüyorum artık oyun vardı ya. Buyugunden kucugune Gözleri bağlı sen yönlendiriyosun sağ yap sol yap evet işte orda aferin alkış gibiKarıştırırlar. Ama uzun kollularin arasında kısa kollulari aramaz en azindanBende aktif gibi üşenmeyip krizi o anda yonetsem boyle birikmeyecek aslında
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Tenk yu kızlarcımGeçmiş olsun pinhoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?