Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cekip çekip alıyorlar sweet. İlk hafta biraz özen gosterip sonra salıyorlar. Yıldım. Bari diyorum o kutulardan alayım. Şu an yine yığdın dağ gibi elbiseleri katliyorum
İşte öyle olunca tabi sürekli dağılır. Kutularda nasıl olur yine bulmak için karıştırmazlar mı?

Geçmiş olsun pinhoşum

Fena belim ağrıdı. Alışverişe gittik akşam üstü yeni geldik. Eşimde kilosuna takmış sürücü kursu sahipleri hep zayıflamış şok oldum dedi. O da benle başlıyor. Yarından itibaren ekmeği azaltıyoruz tatlı vs tüketmeyecez inşallah amin çarşamba da diyetisyene gitcem ben bakalım

Diyetisyene gidecek kadar kararlısın yani sweet maşallah ben seni 60 70 kilo sanıyordum

Diyetisyene gidecek kadar kararlısın yani sweet maşallah ben seni 60 70 kilo sanıyordum
Ay keşke evlendiğimde 65 dim 70 oldum hamilelikte de işte arttı kaldı 167 de boyum

İnsülin direnci çıktı ya bide ondan karar verdim diyetisyene gözümü kararttım bakalım inşallah veririm

Ay keşke evlendiğimde 65 dim 70 oldum hamilelikte de işte arttı kaldı 167 de boyum

İnsülin direnci çıktı ya bide ondan karar verdim diyetisyene gözümü kararttım bakalım inşallah veririm
İstedikten sonra verirsin görümcem insülin direncine rağmen 80 kusurden 68 e inmişti. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın boyunda uzunmuş maşallah eşinle beraber başlamanız iyi olmuş ben ne zaman diyete başlasam eşim abur cubur gözüme sokuyor

İşte öyle olunca tabi sürekli dağılır. Kutularda nasıl olur yine bulmak için karıştırmazlar mı?
Karıştırırlar. Ama uzun kollularin arasında kısa kollulari aramaz en azindan Bende aktif gibi üşenmeyip krizi o anda yonetsem boyle birikmeyecek aslında

Karıştırırlar. Ama uzun kollularin arasında kısa kollulari aramaz en azindan Bende aktif gibi üşenmeyip krizi o anda yonetsem boyle birikmeyecek aslında
Şey gibi düşünüyorum artık oyun vardı ya. Buyugunden kucugune Gözleri bağlı sen yönlendiriyosun sağ yap sol yap evet işte orda aferin alkış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…