Ay parçası mübarekŞey gibi düşünüyorum artık oyun vardı ya. Buyugunden kucugune Gözleri bağlı sen yönlendiriyosun sağ yap sol yap evet işte orda aferin alkış gibi
Bi ilaç aldım iyi geldi Penyezcim, boğazım sıkıntılı ama olsun iyiyim hamdolsun, iyiyim derim iyi olurum ben
DolunayAy parçası mübarek
Opss diyor sorunla karşılaştık diyor çıkmıyor bi şeyEki Görüntüle 3399240
Kız ne güzel ettim kendimi
Aktif Lora bir ay parçası da benden
Kendimi ifşa ediyorum
Beni böyle bilin
Tekrar deneyinizOpss diyor sorunla karşılaştık diyor çıkmıyor bi şey
Nasıl yaptın kızKız ne güzel ettim kendimi
Kendimi ifşa ediyorum
Beni böyle bilinEki Görüntüle 3399248
Yediğimiz hersey yapay.vücutta yakmiyor .yoksa bu kadar kosturmaya hic kilo almamamiz lazim.Sen ekmek yemeye korkuyorsun biz su içmeye bile korkuyoruz her şey yarıyor kilo oluyor asdfffhkl
Yari uykulu halde burayi actim senin profili görünce bi afalladimNasıl yaptın kızmaşallah diyeyim az çok belli oluyor
Maşallah ay gibisin hakikatenTekrar deneyiniz
Aynen ya 1 haftadır nasıl iş yaptım gram vermemişim ama yedim yani yemedim desem yalan olurYediğimiz hersey yapay.vücutta yakmiyor .yoksa bu kadar kosturmaya hic kilo almamamiz lazim.
Kız ne güzel ettim kendimi
Kendimi ifşa ediyorum
Beni böyle bilinEki Görüntüle 3399248
Gecmis olsyn pinhancim.bende mutfakta fazla Oyalandim boynum pertSağolunuz kızlar
Evet yoruldum sanırım baya
Böyle bi hastalık hali olur hani soba başında sıcacık ayaklarını karnına çekip yatmak mayışmak istersin ,etin kemiğin ağrıyordur öyle bişey..
Geçer inşallah, ilaç alayım, ilk oruçta serilmeyeyim inşallah
Sarı sarı hahahaYari uykulu halde burayi actim senin profili görünce bi afalladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?