- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Tarlada ölürdüm heraldeAynen canim .tarlaya falan gitsek eskiler gibi .
Hastanelik oluruz valla
Senden hariç tüm ev halkı bayılıyor kuruya sanırımIstek uzerine Kuru fasulye pilav
Hadi bee, kaçırdım deseneSu sorun yüreğime su serptikendimi ifsaldim kaldırdım ama emin olamadım duruyordu hala
Maşallah cok ggüzelsinnSu sorun yüreğime su serptikendimi ifsaldim kaldırdım ama emin olamadım duruyordu hala
Maalesef. Şaşkınlıkla izliyorumSenden hariç tüm ev halkı bayılıyor kuruya sanırım
Evet kız bende ölürdüm.Tarlada ölürdüm heralde
Offf psikolojik konusuna girmiyorum bile neler yaşamışlar taş gibiler maşallahEvet canım bizim ne psikoloji nede bünye kaldırmaz
Kaçırdım ben ya tühMaşallah cok ggüzelsinn
Ben gördüğümde kaldırmıştın tıklanmiyordu ama vardı
Mesela Babanem tarlada doğum yapmış babamı. atın üzerinde almış eve koymuş Çorba içip tekrar çalışmışEvet kız bende ölürdüm.
Bi baksana 30 sn gözlereKorkutma Be
Maşallah cok ggüzelsinn
Ben gördüğümde kaldırmıştın tıklanmiyordu ama vardı
Kaçırdım ben ya tüh
Saniyelerle kaçırdınız
Kız aynı aynı ne zaman başlasam gider ya tatlı alır gelir ya cips falan alır banaİstedikten sonra verirsin görümcem insülin direncine rağmen 80 kusurden 68 e inmişti. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın boyunda uzunmuş maşallaheşinle beraber başlamanız iyi olmuş ben ne zaman diyete başlasam eşim abur cubur gözüme sokuyor
Maşallah.bizde doğurduk diyoz kızMesela Babanem tarlada doğum yapmış babamı. atın üzerinde almış eve koymuş Çorba içip tekrar çalışmış
Kız gece kimse olmaz diye düşündüm herkes ayakta olacağı aklıma geldi
Tüh bende göremedimSaniyelerle kaçırdınız
Aman azcık düşünseler düz mantıklarKarıştırırlar. Ama uzun kollularin arasında kısa kollulari aramaz en azindanBende aktif gibi üşenmeyip krizi o anda yonetsem boyle birikmeyecek aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?