- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Yeni doğmuş buzağı gibi titriyodum hahaaMaşallah.bizde doğurduk diyoz kız
Aynen valla hemsire geldi beni yürütmeye .yürümüyorsun sen sürünüyorsun dediYeni doğmuş buzağı gibi titriyodum hahaa
Aay onlarda hiç çekinmiyolar bisi söylerkenAynen valla hemsire geldi beni yürütmeye .yürümüyorsun sen sürünüyorsun dedi
Anneannem 80 yaşında lora kadın her işini kendi yapar elinde bezle yerleri siler vileda falan sevmez. Ayaktan eğilip yapıyor bide ben bi yerleri dizimin üzerinde sildim de haşat oldum resmen. Eskilerin maşallahı varÇürükluk olayına katılıyorum evet. Kiminle konuşsam is sonrası el bilek agrisi bilmem nesi oluyor eskiler iyi yapmis
Bin.kere masallah o yaşta yerleri elle silmekAnneannem 80 yaşında lora kadın her işini kendi yapar elinde bezle yerleri siler vileda falan sevmez. Ayaktan eğilip yapıyor bide ben bi yerleri dizimin üzerinde sildim de haşat oldum resmen. Eskilerin maşallahı var
Maşallah ya.Vallahi eskiler taş gibi. Benim ananemde çok süslü bana gıdının sarkmaması için masaj gosteriyodu en sonAnneannem 80 yaşında lora kadın her işini kendi yapar elinde bezle yerleri siler vileda falan sevmez. Ayaktan eğilip yapıyor bide ben bi yerleri dizimin üzerinde sildim de haşat oldum resmen. Eskilerin maşallahı var
Evet kullandım pinhan. Çok etkili. Yeğenime de verdim 2 hastalığında bende vardı baya çabuk etki ediyor. Aldığım ekran görüntülerini de atayım. Güvendiğim anneler bunlar biri gıda mühendisi biri ebeSweet kızına kullandın mı? İyi mi gerçekten?
Tüketti bizi öksürük.
Oğlum öksürüyor geceleri, geniz akıntısı
Yatınca oluyor.
Çok zor bişey.
Benim dayımda bi ara her gün kuru yiyorduMaalesef. Şaşkınlıkla izliyorum
Arkadaşımın 84 yaşında ki dedesinin yüzünde ki lekeler için güzellik salonuna gitmek istediği aklıma geldi asdkfkkMaşallah ya.Vallahi eskiler taş gibi. Benim ananemde çok süslü bana gıdının sarkmaması için masaj gosteriyodu en son
Evet kullandım pinhan. Çok etkili. Yeğenime de verdim 2 hastalığında bende vardı baya çabuk etki ediyor. Aldığım ekran görüntülerini de atayım. Güvendiğim anneler bunlar biri gıda mühendisi biri ebe
Eki Görüntüle 3399270 Eki Görüntüle 3399272 Eki Görüntüle 3399273
Bide bacağı kırıldı 3 sene falan oldu üst bacak kısmı femur kemiği. Ondan önce daha da durmazdı yerinde. Kendilerini idare ediyorlar işteBin.kere masallah o yaşta yerleri elle silmek
YaaaaMaşallah ya.Vallahi eskiler taş gibi. Benim ananemde çok süslü bana gıdının sarkmaması için masaj gosteriyodu en son
Ne demek canım ya. Öksürük ayrı bi beter gece yattımı başlıyor yazık valla çocuklara daAy canım sağol.
Hamdolsun bu gece güzel uyuyor sanki, maşallah diyim aman aman.
Ama bir haftadır kök söktük. Geceleri kendi de uyuyamıyor e biz de tabii.
Ama yine de iyiyse edinelim bundan, illa ki lazım olacaktır.
Sağol canım.
Benim ananemde kızıyordu bize saçlarınızı açın niye topluyorsunuz diyeMaşallah ya.Vallahi eskiler taş gibi. Benim ananemde çok süslü bana gıdının sarkmaması için masaj gosteriyodu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?