Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çürükluk olayına katılıyorum evet. Kiminle konuşsam is sonrası el bilek agrisi bilmem nesi oluyor eskiler iyi yapmis
Anneannem 80 yaşında lora kadın her işini kendi yapar elinde bezle yerleri siler vileda falan sevmez. Ayaktan eğilip yapıyor bide ben bi yerleri dizimin üzerinde sildim de haşat oldum resmen. Eskilerin maşallahı var

Anneannem 80 yaşında lora kadın her işini kendi yapar elinde bezle yerleri siler vileda falan sevmez. Ayaktan eğilip yapıyor bide ben bi yerleri dizimin üzerinde sildim de haşat oldum resmen. Eskilerin maşallahı var
Bin.kere masallah o yaşta yerleri elle silmek

Maşallah ya.Vallahi eskiler taş gibi. Benim ananemde çok süslü bana gıdının sarkmaması için masaj gosteriyodu en son

Sweet kızına kullandın mı? İyi mi gerçekten?
Tüketti bizi öksürük.
Oğlum öksürüyor geceleri, geniz akıntısı
Yatınca oluyor.
Çok zor bişey.
Evet kullandım pinhan. Çok etkili. Yeğenime de verdim 2 hastalığında bende vardı baya çabuk etki ediyor. Aldığım ekran görüntülerini de atayım. Güvendiğim anneler bunlar biri gıda mühendisi biri ebe

Ay canım sağol.
Hamdolsun bu gece güzel uyuyor sanki, maşallah diyim aman aman.
Ama bir haftadır kök söktük. Geceleri kendi de uyuyamıyor e biz de tabii.
Ama yine de iyiyse edinelim bundan, illa ki lazım olacaktır.
Sağol canım.

Ne demek canım ya. Öksürük ayrı bi beter gece yattımı başlıyor yazık valla çocuklara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…