golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Hee takım mı olduk şimdi geldimUlan ya haagagaha gölgecim yapmışız bi eşşeklik topikçegolgefeslegeni seni limonsuzla eşliyorum o zaman.
Tabiki sana sormadan
Kör mi geleydin de kendin ses edeydin
golgefeslegeni nerdesin ya
Onun sınavı ne zamandı?
Geldim canlarım. Sınav temmuzda ama gelemiyorum çok. Oğlumun yeni okulda sorun yaşadık vazgeçtik göndermekten o yüzden evde artık hep. Bir de biz şimdi yeni taşındığımız yerde eşimin iş çevresi çok gelen giden çok oldu üst üste bizi çağıranlar oldu derken çok yoğun geçtiBilmem ki
Cİddi bir şey değildir inşallah yaGeldim canlarım. Sınav temmuzda ama gelemiyorum çok. Oğlumun yeni okulda sorun yaşadık vazgeçtik göndermekten o yüzden evde artık hep. Bir de biz şimdi yeni taşındığımız yerde eşimin iş çevresi çok gelen giden çok oldu üst üste bizi çağıranlar oldu derken çok yoğun geçti
Yok canım yani çocuklar arasında olabilecek şeyler aslında ama idarenin gizlemesi canımızı sıktı. Biz de zaten şu an zorunlu değil diye aldıkCİddi bir şey değildir inşallah ya
Yok canım yani çocuklar arasında olabilecek şeyler aslında ama idarenin gizlemesi canımızı sıktı. Biz de zaten şu an zorunlu değil diye aldık
İnşallah. iyiyim bonusum geçmeyen bir grip var onun dışında bir şey yok çok şükür. Sen nasılsınSeneye daha rahat gider o zaman.
Sen nasılsın?
Canım hoşgeldinGeldim canlarım. Sınav temmuzda ama gelemiyorum çok. Oğlumun yeni okulda sorun yaşadık vazgeçtik göndermekten o yüzden evde artık hep. Bir de biz şimdi yeni taşındığımız yerde eşimin iş çevresi çok gelen giden çok oldu üst üste bizi çağıranlar oldu derken çok yoğun geçti
Bize de öğretMaşallah ya.Vallahi eskiler taş gibi. Benim ananemde çok süslü bana gıdının sarkmaması için masaj gosteriyodu en son
Holbuldum. Öyle olacak artık limonsuzum. Sen nasılsınCanım hoşgeldinZamanı değilmiş demek ki seneye gider
Çok şükür iyiyim canım. Her zamanki gibi uykum varHolbuldum. Öyle olacak artık limonsuzum. Sen nasılsın
Valla benim de uykum var ama oğlan tepemdeÇok şükür iyiyim canım. Her zamanki gibi uykum var
Biz eşmişiz azıcık yatıp kalkayım iş yapalım
Tamam ben sana yetişirimValla benim de uykum var ama oğlan tepemdebirazdan başlayacağım işlere
Uyuyalımgünaydın, hayırlı ramazanlar çok uykusuzum bugün nasıl geçicek
Hayırlısı olsun canımGeldim canlarım. Sınav temmuzda ama gelemiyorum çok. Oğlumun yeni okulda sorun yaşadık vazgeçtik göndermekten o yüzden evde artık hep. Bir de biz şimdi yeni taşındığımız yerde eşimin iş çevresi çok gelen giden çok oldu üst üste bizi çağıranlar oldu derken çok yoğun geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?