Gülcemalinki var. Diğerlerine bakıyım sağolasınKitaplar geldiii missss gibi kokuyorlar hepsi çok güzel diyanetin kitabı daha ufaklara göre ama boyama vs büyükler de yapar
@Aktif Lora mavi olanı al mutlaka 10-14 yaş grubu seninkilere uygun
Bu arada seni rüyamda gördüm 2 3 gün önce.Yukarda attıklarıma sen de bak pihnan
Ben duydumValla hiç duymadım
Oraya yaz canım ben örnek okuma ekliyorum fikir olması için herkes gücü kadar yapıyor.Bonus Oradan yazmıyım burdan söyle.
Ramazan günlüğünde o yazdıklarını n hepsini yapacak mıyım?
Yapabildiklerimi mi?
Allah güç kuvvet versin inşallah. Eşin rızanı alsaydı keşke önceden.Uykusuzluktan deli gibi ağlayan ama asla uyumayan bir bebekle güne başladım bugün
Emzirirken ilk defa oruç tutacağım
Bebekle ilk defa oruç tutacağım
Ve eşim iftara insan çağırmış
Tamamdır, inşallah katılacam gücüm elverdiğince sağolasınOraya yaz canım ben örnek okuma ekliyorum fikir olması için herkes gücü kadar yapıyor.
Birinin 10 tane duası diğerinin 100 tanesinden daha makbuldur bunu sadece Allah bilir
Allah kolaylık versin yavruna da sakinlik versinUykusuzluktan deli gibi ağlayan ama asla uyumayan bir bebekle güne başladım bugün
Emzirirken ilk defa oruç tutacağım
Bebekle ilk defa oruç tutacağım
Ve eşim iftara insan çağırmış
Gerçekten anlamadım 4 kere okudumBu ne bu anlam bozukluğu mu ne hahha
Bitirdin mi isleriiiGittim 12 ye kadar ne yaparsam gelip basarım tiki
Yatmadan önce her yeri bitirmiş diye küçük bi inme iniyodu bana.Gerçekten anlamadım 4 kere okudum
Bitirdin mi isleriii
Sonradan anladım yahuu bu arada ben yatmadan her şeyi bitirdim şuan ev toplu ve yemek de varYatmadan önce her yeri bitirmiş diye küçük bi inme iniyodu bana.
Anlaşılmayan bir şey?
Hâlâ gitmedin mi senYatmadan önce her yeri bitirmiş diye küçük bi inme iniyodu bana.
Anlaşılmayan bir şey?
Allah razı olsun. Ah hiç sorma. O ramazanda çağırırız dedi ben de tamam dedim. Ne bileyim ilk günü çağıracağınıAllah güç kuvvet versin inşallah. Eşin rızanı alsaydı keşke önceden.
Allah yardımcın olsun,yaparsın birşeyler
Hadi kolay gelsinnYok canım motoru taktım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?