Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasıl geçti ilk iftarınız?

Bİzim iyi geçti şükür aç insanları düşününce zaten nasıl geçebilir ki?

Tek sorun benim dizim çok fena oldu bükemiyorum. Dubleks ev merdiveni önce çıkamadım bükünce bağırtıyor beni.
Sonra hiç bükmeden çıktım bi de namaza indim iki kere çıkmış oldum.
Namazda da bi bağırttı beni yerden kalkamadım.
En ufak bir fikrim yok hiç ağrımazdı böyle.
Dün teravihden sonra bacaklarım çok ağrıdı o mu yordu bilmiyorum son 2 haftada bacaklarımı çok yordum tuz biber oldu işte kilonun cezasını çekiyorum ne diyim

Bonus bel fıtığından olabilir mi ? Eşim yürüyemediği için gitmiştik ordan çıkmıştı bel fıtığı. Diz kapağının üstü agrıyordu.

Geçmiş olsun Bonus Allah şifalar versin.Zorlamışsın ondan olmuştur bende de olmuştu.
Bizim ilk gün kötü geçti valla namaz kıldım sadece uzandım eşim işten erken çıkmıştı idare etti az biraz ama elinden yemek işleri gelmez hazır yedik ama ev yemeğini ramazanda tercih ederim daha hafif geliyor.
Dediğin gibi aç insanları daha da çok düşündüm bi ağladım bi dua ettim gün öyle geçti iftar yemeği veriliyor Gazze de benim oğlanda harçlıklarını gönderdi çok duygulandım onunla çok gurur duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…