- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Hem Sen benden sonra geldiniz hanfendi1 e kadar uyudu
Hahah olsun herkes öyle biliyor. Telefonu acmasam uyuyor musun yazıyorlarŞaşırdık miiii yoooolorammm ahhh ahhh dilimize düştün
Hele hele şu kızlara bakınsanki gece 4 kalkıp hiç yatmadan işe gittiler deeee uykusuzmuşlar
Alıştım artık 24 yıldır iş hayatındayım. Çocuk yok bizde canım olsa zor olurdu tabikiAyy Allah kolaylik versin masAllah sana, hem ev isleri hem coluk cocuk birde ise gitsem ben =
Akşam tezgah silerken aydınlanma geldi neden ben lan dedim sonra geçti
maşAllah, kaç yaşındasın?Alıştım artık 24 yıldır iş hayatındayım. Çocuk yok bizde canım olsa zor olurdu tabiki
Kız ben 10:30 gibi uyandım yazmadım ama beğendim konuşanlarıHem Sen benden sonra geldiniz hanfendi
Yaşıtız sizinle 83 doğumluyum 40 bitiyormaşAllah, kaç yaşındasın?
Bonus bel fıtığından olabilir mi ? Eşim yürüyemediği için gitmiştik ordan çıkmıştı bel fıtığı. Diz kapağının üstü agrıyordu.Nasıl geçti ilk iftarınız?
Bİzim iyi geçti şükür aç insanları düşününce zaten nasıl geçebilir ki?
Tek sorun benim dizim çok fena oldu bükemiyorum. Dubleks ev merdiveni önce çıkamadım bükünce bağırtıyor beni.
Sonra hiç bükmeden çıktım bi de namaza indim iki kere çıkmış oldum.
Namazda da bi bağırttı beni yerden kalkamadım.
En ufak bir fikrim yok hiç ağrımazdı böyle.
Dün teravihden sonra bacaklarım çok ağrıdı o mu yordu bilmiyorum son 2 haftada bacaklarımı çok yordum tuz biber oldu işte kilonun cezasını çekiyorum ne diyim
Var canım arada belim çok ağrıyor yazıyorum ya ondan işte.Bonus bel fıtığından olabilir mi ? Eşim yürüyemediği için gitmiştik ordan çıkmıştı bel fıtığı. Diz kapağının üstü agrıyordu.
Ben de buz yazacaktım iyi gelir bonusum ağrıyı alır. Gün içinde de sık sık buz koyEtol vardı etol içeyim buz koyayım
Xoş gelipsenMen gelmişem
Evet bel fıtığı olduğunu biliyorum sende hani o yüzden mi ağrıyor acaba diye dedimVar canım arada belim çok ağrıyor yazıyorum ya ondan işte.
Kİmbilir onun etkisi belki de aynı üst kısmı
Necesen sipirge? Hardasan?Xoş gelipsen
Geçmiş olsun Bonus Allah şifalar versin.Zorlamışsın ondan olmuştur bende de olmuştu.Nasıl geçti ilk iftarınız?
Bİzim iyi geçti şükür aç insanları düşününce zaten nasıl geçebilir ki?
Tek sorun benim dizim çok fena oldu bükemiyorum. Dubleks ev merdiveni önce çıkamadım bükünce bağırtıyor beni.
Sonra hiç bükmeden çıktım bi de namaza indim iki kere çıkmış oldum.
Namazda da bi bağırttı beni yerden kalkamadım.
En ufak bir fikrim yok hiç ağrımazdı böyle.
Dün teravihden sonra bacaklarım çok ağrıdı o mu yordu bilmiyorum son 2 haftada bacaklarımı çok yordum tuz biber oldu işte kilonun cezasını çekiyorum ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?