Size de geçmiş olsun sağolGeçmiş olsun Bonus Allah şifalar versin.Zorlamışsın ondan olmuştur bende de olmuştu.
Bizim ilk gün kötü geçti valla namaz kıldım sadece uzandım eşim işten erken çıkmıştı idare etti az biraz ama elinden yemek işleri gelmez hazır yedik ama ev yemeğini ramazanda tercih ederim daha hafif geliyor.
Dediğin gibi aç insanları daha da çok düşündüm bi ağladım bi dua ettim gün öyle geçti iftar yemeği veriliyor Gazze de benim oğlanda harçlıklarını gönderdi çok duygulandım onunla çok gurur duydum
okuldaydım bugün nöbetçiydim geldim yemek falan gün nasıl bitti anlamadım baş ağrımdan korkuyordum şükür en hafif hasarla geçti diyeyim ya senin belinin tutmasına üzüldüm çok geçmiş olsunNecesen sipirge? Hardasan?
Çok mu fazlan var ki? Bence sen abartıyorsundur birazKilo verme işinin artık şakası kalmadı korktum bugün
Belim zaten sık sık ağrır alışığım dizim ilk kez böyle bağırttı beni arabadan inmemi ve binmemi görseydin biri gayet normal birini kaldıramıyorumokuldaydım bugün nöbetçiydim geldim yemek falan gün nasıl bitti anlamadım baş ağrımdan korkuyordum şükür en hafif hasarla geçti diyeyim ya senin belinin tutmasına üzüldüm çok geçmiş olsun
Nasıl geçti ilk iftarınız?
Bİzim iyi geçti şükür aç insanları düşününce zaten nasıl geçebilir ki?
Tek sorun benim dizim çok fena oldu bükemiyorum. Dubleks ev merdiveni önce çıkamadım bükünce bağırtıyor beni.
Sonra hiç bükmeden çıktım bi de namaza indim iki kere çıkmış oldum.
Namazda da bi bağırttı beni yerden kalkamadım.
En ufak bir fikrim yok hiç ağrımazdı böyle.
Dün teravihden sonra bacaklarım çok ağrıdı o mu yordu bilmiyorum son 2 haftada bacaklarımı çok yordum tuz biber oldu işte kilonun cezasını çekiyorum ne diyim
Yok yok abartmıyorum var yani fazlam baya. Öyle 2 kilo aldım aman depresyonlardayım işi değil benimkiÇok mu fazlan var ki? Bence sen abartıyorsundur biraz
SağolasınÇok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versinİnsanın ağrısı sızısı olunca hiçbirşeyden zevk alamıyor, inşAllah yarına bişeyin kalmaz
Ah canım yaBelim zaten sık sık ağrır alışığım dizim ilk kez böyle bağırttı beni arabadan inmemi ve binmemi görseydin biri gayet normal birini kaldıramıyorum
Ah canım ya
Hamd olsun daha iyiyimSağolasınsen nasılsın?
Hamd olsun daha iyiyim
Geçmiş olsunNasıl geçti ilk iftarınız?
Tek sorun benim dizim çok fena oldu bükemiyorum. Dubleks ev merdiveni önce çıkamadım bükünce bağırtıyor beni.
Dün teravihden sonra bacaklarım çok ağrıdı o mu yordu bilmiyorum son 2 haftada bacaklarımı çok yordum tuz biber oldu işte kilonun cezasını çekiyorum ne diyim
Amiin canım cümlemizi insAllahAllah daha iyi etsin hiç umutsuz olma hevessiz olma canımız sağ çok şükür her şey gelir geçer
Geçmiş olsun bonusumNasıl geçti ilk iftarınız?
Tubişim hoşgeldin zor bir dönemden geçiyormussun Allah yardımcın olsunMutfak toplandı gece mesaim başladıuykusuz kalanlar varmı bu sene de
Evet gelmiş canım dündü galibaTeyo geldi mi umreden süpürge aklıma geldi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?