1 3 5 7 tekli sayılar ile yeniyor. gerçi ben zeytini de tekli sayılarda yiyorum alışkanlık olmuşYok sünnettir 1 yensin deniyor ya ondan dolayı yanlış mı duydum diye
Evet zeytinde öyle dikkat ediyorum ben de tekli sayı olmasına1 3 5 7 tekli sayılar ile yeniyor. gerçi ben zeytini de tekli sayılarda yiyorum alışkanlık olmuş
Bi gün deniyecem çok güzel duruyordu sonucu bizede söyleYufkadan lahoyu deniyciğim bakalım nasıl olacak
Dünden köfteli patates yemegim var yanina pilav corba ve salata yapmayi düsünüyorumAkşama ne yapacaksınız ? Ben bilmiyorum aklıma gelmiyor bi şey
Afiyet olsunDünden köfteli patates yemegim var yanina pilav corba ve salata yapmayi düsünüyorum
Tesekkür ederimAfiyet olsun
Beni unutmuşsun aşkolsunErzurumlular ve Erzurum’la alakası olanlar toplaşın @sweetgirlcandyAktif Lora @Bonus
Erzurumlu kadının 'Erzurumlu' yorumu! Sosyal medya bu sokak röportajını paylaşıyor... "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır"
Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen...www.mynet.com
Af buyur canım pöç nedirEşim aradı tavuk istemiyormuş canı pöç yapar mısın dedi tamam dedim bende
Çok üzüldüm ya inşAllah dövmemiştirUyumaya niyetliydim valla çocukları gönderince olmadı. Komşum kapısının önüne bisi koyarken arkadan kapı kapanmış. Üstünde pijamalarla koşmuş hırka başörtü almaya bana. içeri gir giyin biri gecer benden de ararsın eşini falan dedim. Adam bir geldi sinirle korktum baya kadını aldı 1 saat sesleri kesilmedi çok çok üzüldüm dövdü de sanırım çok ağladı içim gitti sabah sabah
Kız bi kişi de çıkıp pöç ne demek dememiş bi ben mi bilmiyorumEşim aradı tavuk istemiyormuş canı pöç yapar mısın dedi tamam dedim bende
Ay yeni izledim ne tatlı abla yaaBöyle daha iyi
Ay limonsuz nasıl unutmuşum seni yaBeni unutmuşsun aşkolsun
Kadının tatlılığa bak yakendini de unutmamış ama kral
Kesip kırpıp kv ye atmalık tamErzurumlular ve Erzurum’la alakası olanlar toplaşın @sweetgirlcandyAktif Lora @Bonus
Erzurumlu kadının 'Erzurumlu' yorumu! Sosyal medya bu sokak röportajını paylaşıyor... "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır"
Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen...www.mynet.com
Af buyur canım pöç nedir
Elimle gösterme isteği aşırı var şu anKız bi kişi de çıkıp pöç ne demek dememiş bi ben mi bilmiyorum
Ay yeni izledim ne tatlı abla yaa
görselinede bak diye böyle attımAf buyur canım pöç nedir
Üste bak gönülKız bi kişi de çıkıp pöç ne demek dememiş bi ben mi bilmiyorum
Af buyur canım pöç nedir
Ben sormuşum yaKız bi kişi de çıkıp pöç ne demek dememiş bi ben mi bilmiyorum
Poççuk da derler ( yöresel)Elimle gösterme isteği aşırı var şu anhayvanın kuyruk sokumuna deniyor çok lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?