Açlığın verdiği hisle güzel menüler aman şundan da diyorum utanıyorum sonra ac sahur yapip tekrar ac iftar yapan kardeslerimden
Aynen gunluk nasılsa işteAbartmadan yapıcaz biz de benim de hep aklıma geliyor. Deprem bölgesi bir de
Bende dün başladımBende yemezdim hiç sevmezdim 2 senedir ramazanda yiyorum iftarımı onunla açıyorum
Geçen instagramda gördüm arasına ceviz koyup çikolataya buluyorduOnun arasına ceviz de çok güzel olur
Erzurumlular ve Erzurum’la alakası olanlar toplaşınsweetgirlcandy Aktif Lora Bonus
Erzurumlu kadının 'Erzurumlu' yorumu! Sosyal medya bu sokak röportajını paylaşıyor... "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır"
Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen...www.mynet.com
Ben kaldığım yerden dalıyorum
okuyacağım diyorum bakıyorum 10 sayfa ayıp yav
Valla abla şişirecek birşey yokBöyle daha iyi
Benim kv yi anlatmışErzurumlular ve Erzurum’la alakası olanlar toplaşınsweetgirlcandy Aktif Lora Bonus
Erzurumlu kadının 'Erzurumlu' yorumu! Sosyal medya bu sokak röportajını paylaşıyor... "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır"
Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen...www.mynet.com
Pİde hiç ortada yok o kıyma neyle yendi sanıyorsunValla abla şişirecek birşey yok
Olanda bişey yok olmayanıda ben bilmemPİde hiç ortada yok o kıyma neyle yendi sanıyorsun
İki senedir özenle bezenle hazırladığım sofraları bu yüzden sadeleştiriyorumAbartmadan yapıcaz biz de benim de hep aklıma geliyor. Deprem bölgesi bir de
Bazen çağırıyorlar sofrada yer yokİki senedir özenle bezenle hazırladığım sofraları bu yüzden sadeleştiriyorum
Hep aklımda çocuklarada hatırlatıyorum bugün beğenmediğiniz nimetler başkalarının aradığı topraklardan ayıkladığı şeyler şükür edin onlarada dua edin diyorum
Bende o topraklara dökülen nimetleri toplama çalışmaları o hayatta kalma mucadalesi çok üzüyor gecen dökülen unu toprakla topluyolardı inan yüreğim dayanamadıBazen çağırıyorlar sofrada yer yok
Tavşanlar oluyor sadecedişi kediler adet oluyormu
Ben de 1 tane yiyorum ama faydası çok sahurda da yenmeliAaa yenmez mi hurma çok faydalı araştır bakkimse duymasın sahurda 5 iftarda 5 yiyorum
Eee nane neden şaşırdın ki faydalıTavşanlar oluyor sadece
Ben de 1 tane yiyorum ama faydası çok sahurda da yenmeli
Yok sünnettir 1 adet yensin deniyor ya ondan dolayı yanlış mı duydum diyeEee nane neden şaşırdın ki faydalıben tok tutması için 5 yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?