dişi kediler adet oluyormuBen daha hiç çiftleştirmedim kediyi. Bazen kapı kenarında, cam kenarında falan bağrınıyor çiftleşmek için. Diyorum kızım hiç mi akıllanmıyorsun görmüyor musun ananın halini ?
Ben hiç yemem normalde bana fazla bile1 hurma mıeyvah ki eyvah benim yediğim hurma sayısı
Ay valla 1 dilim tam buğday yedim iftarda sahurda da bisküvi yerine 1 dilim yedimEkmeği yazmamış
Benim de perdeleri eskitti her yeri çekik çekik duruyor. Ama kediyi gönderir miyim, hayırhaklı ama kadın zor oluyo benimde eşim alıştı verelim diyorum birine verdirmiyo bende kızımın eşyaları yeni diye vermedim.şimdide torun var zaten bize gelince bile kediyi hiç rahat bırakmıyo kedi kaçıyo torun gelince
Hayır. Sadece arada bir bağrınıyorlar cam kenarınlarında, kapı önlerinde falan. O kadar. O da birkaç gün sürüyor geçiyor. Düzeliyor sonradişi kediler adet oluyormu
Aaa yenmez mi hurma çok faydalı araştır bakBen hiç yemem normalde bana fazla bileama güzelmiş yaa hurma
Sevmiyordum da dün yeyince beğendim seviyormuşumAaa yenmez mi hurma çok faydalı araştır bakkimse duymasın sahurda 5 iftarda 5 yiyorum
Olduğun yerden takıl peşimize tinnosumm
okuyacağım diyorum bakıyorum 10 sayfa ayıp yav
Kız hurma yenmez mi sahurda yoğurtla yerim ben ya da sütleBen hiç yemem normalde bana fazla bileama güzelmiş yaa hurma
Böyle iştahlı ol canımı yeAaa yenmez mi hurma çok faydalı araştır bakkimse duymasın sahurda 5 iftarda 5 yiyorum
Yemiyordum valla sevmiyorum diye dün iftarda yeyince bayıldım damak tadım değişiyor sanırım. Yaa güzel olur hee sütleKız hurma yenmez mi sahurda yoğurtla yerim ben ya da sütle
Böyle iştahlı ol canımı ye
Bende yemezdim hiç sevmezdim 2 senedir ramazanda yiyorum iftarımı onunla açıyorumYemiyordum valla sevmiyorum diye dün iftarda yeyince bayıldım damak tadım değişiyor sanırım. Yaa güzel olur hee sütle
Hayalimm benimdee az kaldı bizde alacazzBenim de perdeleri eskitti her yeri çekik çekik duruyor. Ama kediyi gönderir miyim, hayır
Bana da annemler hep hamileliğimde kediyi bize ver sizde olmaz bebek olacak falan dedi de yok yani vermem. Bebeli ve kedili takılıyoruz şimdi
Bu sefer yakaladımmmm pamuğum bırakmam siziOlduğun yerden takıl peşimize tinnosumm
Çok iyi oluyor kız tavsiye ederim valla rahatlatıyor insanıHayalimm benimdee az kaldı bizde alacazz
Bir kaç haftadır arkadaşımın kedisine bakıyorumn bebek gibiler severken şeklim şemalimmm değişiyor
zaten tek sayı yenmesi gerekliymiş bende en az 3 yerim çok severim orucumu hurmayla açarım hem kan şekerini düzenliyoAaa yenmez mi hurma çok faydalı araştır bakkimse duymasın sahurda 5 iftarda 5 yiyorum
Onun arasına ceviz de çok güzel olurYemiyordum valla sevmiyorum diye dün iftarda yeyince bayıldım damak tadım değişiyor sanırım. Yaa güzel olur hee sütle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?