- 12 Haziran 2019
- 19.804
- 122.156
- 598
- 37
Herkesten farklı tarif geldi kendime göre kombinasyon yapmam gerekecek sanırım2 yumurta
1 bardak süt
Kabartma tozu
Tuz
Unu aldığı kadar yumuşak bir hamur yapıyorum
Balon gibi kabarması için yağı iyice ısıtıyorum
Buda koşmuşMutfak toplu
Yazık zayetmeyin güzelim tatlıyı kıyamamBen yemiyorum hatta eşim tatlı almış midesi rahatsızlanınca o da yemedi bende
Büldüğüm buHerkesten farklı tarif geldi kendime göre kombinasyon yapmam gerekecek sanırım
İnşallah inşallahBir haftaya bünyen alışır sabret dayan arkandayız
Oh mis en sağlıklısıBen yemiyorum hatta eşim tatlı almış midesi rahatsızlanınca o da yemedi bende
Ben şişim yiyemem bacımsu onu yiyene kadar mutfağı toplarımYazık zayetmeyin güzelim tatlıyı kıyamam
Hurmadan tatlı topları var yada böleyle milk şelk gibi yapıyolar ondan yap canımİnşallah inşallahşu an regl bide aşırı tatlı isteği var direniyorum
Ben iftar sonrası birde çiğ köfte yaptım çocuklar istedi son bulaşıkları da attım makineye çalışıyor şimdi çay içeceğim
Hep birlikte toplu yazacaklarLora ve bonus da sessizleşti. Efseriko gittiler toplamaya sanırım
Hiç yok onlar abla. Bu hafta bitince diycem sağlıklı tatlı falan bişeyler eklesek diyeHurmadan tatlı topları var yada böleyle milk şelk gibi yapıyolar ondan yap canım
Kuru üzüm kaysı ile hoşafı şekersiz yap
Sindirimde rahatlar
Kimse önüme geçmesin diye bekliyorum sonuncu olacağım diyeLora ve bonus da sessizleşti. Efseriko gittiler toplamaya sanırım
BencedeHep birlikte toplu yazacaklar
Çiğköfte yapmak bu kadar kısa mı sürüyor yavBen iftar sonrası birde çiğ köfte yaptım çocuklar istedi son bulaşıkları da attım makineye çalışıyor şimdi çay içeceğim
Mesela Babanem tarlada doğum yapmış babamı. atın üzerinde almış eve koymuş Çorba içip tekrar çalışmış
İhtiyacın varsa de tabi yaza doğru olsa bir top dondurma bile olabilirHiç yok onlar abla. Bu hafta bitince diycem sağlıklı tatlı falan bişeyler eklesek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?