- 1 Aralık 2021
- 14.930
- 54.412
- 548
- 35
Hazır harç ile domates rendesini ekle at robota son birde yeşilliklerle çalıştır 10 dk en fazlaYine mi 5 dakika ya
Hazir alıp tabağa sunum yapma vakti kadar ulan yaHazır harç ile domates rendesini ekle at robota son birde yeşilliklerle çalıştır 10 dk en fazla
Sağol canım, bilmiyorum çok iyi değilim.
Gözlerim enfeksiyon kaptı, şişti kızardı akıyor falan.
2 gündür öyle de bugun azdı baya.
Öksürük desen nefes aldırmıyor.
Öyle ayaktayım güya ama..
Damla aldım bugun göz için, iyi gelecek gibi.
Ay baya baya kötü olmuşsun. Geçmiş olsun tekrardan. Rabbim şifa versin inşallahSağol canım, bilmiyorum çok iyi değilim.
Ben napim kızları topladım etkinlik edelim diye noldu çocuk okuma yaparken uyumuşum.Lora ve bonus da sessizleşti. Efseriko gittiler toplamaya sanırım
Kız bende öyle oldum bir kaç gündür ne çarptı ki biziBen napim kızları topladım etkinlik edelim diye noldu çocuk okuma yaparken uyumuşum.
Annanem böyle her fırsatta uyurdu ya
Yaa ben elle yoğurunca da hızlı oluyor aldıgımız harçın markasın dan mıHazir alıp tabağa sunum yapma vakti kadar ulan ya
Sen ne içiyon ben de bi kahve falan yapim gözüm açılmıyo tövbee insülin yapıyor belki deKız bende öyle oldum bir kaç gündür ne çarptı ki biziuyuyorum mesela 1 2 saat kafamı koyunca yine uyuyorum
Ben de sırf kendime de vakit kalsın diye bebeği her gün 9-9.30 gibi yıkıyorumOda güzel.
Darisi basima bnde benim cocugu oyle babasina verme planlarim var .
kendim de arada dinlenirim .
etrafida toplarim diye dusunuyorum
Türk kahvesi yaptım hayde yap gel içelimSen ne içiyon ben de bi kahve falan yapim gözüm açılmıyo tövbee insülin yapıyor belki de
Canım ben yine kaçırdım sanırım çok geçmiş olsunSağol canım, bilmiyorum çok iyi değilim.
Sağol canım, bilmiyorum çok iyi değilim.
Şifa olsun inş tokluk versinTürk kahvesi yaptım hayde yap gel içelim
Bende çay var iyi geldi bir fırt uyuku alsam daha iyi olacakŞifa olsun inş tokluk versinbi demli çay daha aldım kızlar yatıcaklar inş hazırlıkları biterse sonra bi kahve yapıcam
Kızlar
Kızlar
Kızlarbana bi pişi tarifi verin ya . Oğlumun canı çekmiş daha önce yapmıştım nefis yemek tariflerinden ama tutmamıştı .
Sırayla deniyim canım sağolBen bunu yapıyorum tutuyor aslında canımPişi Tarifi (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Pişi Tarifi (videolu) nasıl yapılır? Yüz binlerce kişinin defterindeki Pişi Tarifi (videolu)'un detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?