Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet abla çok şükür okumak nasip oldu
RABBİM daim eylesin, sayılarınızı arttırsın, nefesine yüreğine kuvvet MaaşaAllah.

nasip olsun seni dinlemek bir gün İnşaAllah ablamm banada okumak nasip olsun yazayım dua niyetine geçsin İnşaAllah

günaydın,hayırlı sabahlar bugün ilk yardım eğitimi var akşama kadar eğitimde olucam yarında aynı cumarteside sınav varmış oruç oruç nasıl çekicem eğitimi çok sıkıcı
Kaçırdım galiba ehliyet sınavın mı var?
Maşallah maşallah anasına bak kızını al Rabbim devamını getirsin kaç yaşındaydı prenses?
9 yaşında canım

Abla sen İstanbulda miydin geçen haftada sınavı vardı
Evet canim istanbul anadolu yakasinda bize iş yerine özel derse geliyolar tersane sektörü oldugumuz icin her 10 kiside 1 ilk yardimci istiyolar ustabasida beni seçti sende sertifika al diye şuan ögle arasindayiz eğitim güzel geçiyo sıkılmadim

Selam canlar. İyi öğlenler

Sabah oğluma kahvaltı yaptırdım topladım
Evi topladım süpürdüm
Sahurdan sonra çalışmamıştım bugün gece oğlan ateşliydi ona kağıt boya verip biraz ders çalıştım
Makineye çamaşır attım yıkandı astım
Yerleşecek kıyafetleri yerleştirdim
Wc banyo temizledim

Amin amin hepimizinkini çok geçmiş olsun evet doğru diyorsun bu konuda insanımız hic dikkat etmiyor malesef Rabbim şifa versin sana ve bütün hastalara
Amin Allah razı olsun Hele de hastayken insanları öpüp sarılanları hiç anlamıyorum çünkü artık gripler normal değil ilaçsız,serumsuz geçmiyor o kısmı zor olan bu yüzden dikkat etmek lazım.

Kızlar hastalıktan yüzüm bi tuhaf olmuş gözlerim de yüzüm de hafif şiş ben,ben de değilim
Evi toparladım, süpürdüm.
Bulaşıkları hallettim .
Evi havalandırdım.
WC, lavabo çamaşır sulandı.
Bulaşık makinesi çalıştırıldı çamaşır suyuda kattım hastalık dolayısıyla.
Masayı sildim yeter bu kadar iş zaten. Uzandım kaldım namaz kılıp bebişi yıkarım inşallah ilgilenemedim kaç gündür sever zaten bıcı bıcı yapmayı sonrada uyuturum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…