- 12 Haziran 2019
- 19.804
- 122.149
- 598
- 37
Evet canım2014 lü mü
RABBİM daim eylesin, sayılarınızı arttırsın, nefesine yüreğine kuvvet MaaşaAllah.Evet abla çok şükür okumak nasip oldu
Kaçırdım galiba ehliyet sınavın mı var?günaydın,hayırlı sabahlar bugün ilk yardım eğitimi var akşama kadar eğitimde olucam yarında aynı cumarteside sınav varmış oruç oruç nasıl çekicem eğitimi çok sıkıcı
9 yaşında canımMaşallah maşallahanasına bak kızını al Rabbim devamını getirsin kaç yaşındaydı prenses?
Evet canim istanbul anadolu yakasinda bize iş yerine özel derse geliyolar tersane sektörü oldugumuz icin her 10 kiside 1 ilk yardimci istiyolar ustabasida beni seçti sende sertifika al diye şuan ögle arasindayiz eğitim güzel geçiyo sıkılmadimAbla sen İstanbulda miydin geçen haftada sınavı vardı
Bilmem, farkında bile değildim. Benim için çok da önemli bir detay değil açıkçasıSamimi olanlar bonusum der bana da ondan sordum
Yok canim iş yeri icin alicam ilk yardim sertifikası benim ehliyetim var 2007 de almistimKaçırdım galiba ehliyet sınavın mı var?
9 yaşında canım
Bilmem, farkında bile değildim. Benim için çok da önemli bir detay değil açıkçası
Okulda ilkyardım kursu verilcekmiş ben de başvurmuştum papatya senin mesajını görünce hatırladım sordum bakim noldu diye hiç ses yokYok canim iş yeri icin alicam ilk yardim sertifikası benim ehliyetim var 2007 de almistim
Aman şunu açmakla kim uğraşacakNe biçim şeyler yapıyorsunuz bıktım
Hepinizden nefret ediyorum
Amin Allah razı olsunAmin amin hepimizinkiniçok geçmiş olsun evet doğru diyorsun bu konuda insanımız hic dikkat etmiyor malesef Rabbim şifa versin sana ve bütün hastalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?