Evet valla 5 dk da hazir deren 5 dk da hasta olduHasta miydin canım kaçırmışım çok.gecmis olsun Rabbim sifa versin(5 dk da hazır deren )
Sen gelince aklıma o muhabbet geliyor ondan öyle yazdım canımEvet valla 5 dk da hazir deren 5 dk da hasta oldu
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Amin.Allah razı olsun canımAh canım ya hala mı kötüsünAllahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah
Tenefuscum gecen hoşgeldin msji yazmistim görmedin heralde tekrar hosgeldin hemşerimAmin.Allah razı olsun canımaz daha iyiyim bugün öksürük devam ediyor ama, iştahımda hiç yok iftara ne pişirsem bilmiyorum
Yaz canim bise olmazSen gelince aklıma o muhabbet geliyor ondan öyle yazdım canım
İnşallah biran önce toparalrsin Rabbim şifa versin
Oy kuzum benimBugün kızımı da uyandırdım sahurasonra da benimle namaz kıldı .Duaları bilmediği için bildiği ne varsa okudu . Bi ara duydum salavat çekiyordu içimden dedim senin namazın benimkinde kat kat daha kabuldür
Hoşbuldum canımTenefuscum gecen hoşgeldin msji yazmistim görmedin heralde tekrar hosgeldin hemşerim
Önemli degil canim anladim zatenHoşbuldum canımKusura bakma Derencim görmemişim benim telefon bozuk yazılar puslu zar zor yazıyorum bu yüzden
Sen de mi hastalandın? Geçmiş olsun inşallah zorlamadan atlatırsın canım
Mukabeleyi sen mi okuyorsun gönülümHerkese hayırlı bereketli güzel bir gün diliyorum
Ve işlere başlıyorum
1 saate halledip çıkmam lazım 12 30 da mukabelem var
Maşallah maşallahBugün kızımı da uyandırdım sahurasonra da benimle namaz kıldı .Duaları bilmediği için bildiği ne varsa okudu . Bi ara duydum salavat çekiyordu içimden dedim senin namazın benimkinde kat kat daha kabuldür
Allah kabul etsin ne güzelHerkese hayırlı bereketli güzel bir gün diliyorum
Ve işlere başlıyorum
1 saate halledip çıkmam lazım 12 30 da mukabelem var
Evet abla çok şükür okumak nasip olduMukabeleyi sen mi okuyorsun gönülüm
Amin amin hepimizinkiniAllah kabul etsin ne güzelbenim de bugün sohpet var ama gidemeyeceğim hastalığı kimseye bulaştırmak istemiyorum keşke hastayken herkes dikkat etse salgın böyle artmazdı.
Amin canim insallah hepimizeSen de mi hastalandın? Geçmiş olsun inşallah zorlamadan atlatırsın canım
Valla annemlerde diyor senin birşeyin yoktu durdun oruçta hastalandın vs.Yemin ederim hiçbir şey anlamadım Ramazan dan Kuran okuyamadım,yemek yapasım yok,eşim teravihe gidemedi lezzetini alamadık ne gelirse Rabbimden ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?