Düzenli Evimiz & Hayatımız

Slm bacilar
Balkona çıkiyorum herkes yarım kollu geziyor, ben kalın kazaklarla hastayim

Kendime nazar değdirdim.ilk gün bi dünya iş yaptim hic acikmadim susamadim başim ağrımadı diye sonrada çakıldım kaldim
Sabaha karsi terlemisim birazrahatlatti..
Evi yavastan topluyorum.
Kizin oyuncak sepetini bayagi ayikladim.hiç oynamiyor ama o orda duracak illa kıZıma göre
Camasir katladim yerestirdim
Bi mak.daha attim yikaniyor
Canim bu halde bile temizlik yapmak istiyor ama iyilesemezsem oruc tutamam.
Dünden yemeklerim var yanina biseler eklicem.
Kiz kabak mucveri istiordu gecen almistim pazardan çiğ ciğ yedim bi tane kalmisondan yaparim kiza.birzda kiymali makarna yapsam bu günude kurtaririm insallah

Hepiniz iyisiniz insallah

Pinhan
Teneffus Zili
Ve ben hepimize gecmis olsun kizlar
Noldu bize guzelim Ramazanda yere serildik
Sen de mi hastalandın? Geçmiş olsun inşallah zorlamadan atlatırsın canım
Valla annemlerde diyor senin birşeyin yoktu durdun oruçta hastalandın vs. Yemin ederim hiçbir şey anlamadım Ramazan dan Kuran okuyamadım,yemek yapasım yok,eşim teravihe gidemedi lezzetini alamadık ne gelirse Rabbimden ne yapalım

Maşallah maşallah anasına bak kızını al Rabbim devamını getirsin kaç yaşındaydı prenses?

Herkese hayırlı bereketli güzel bir gün diliyorum
Ve işlere başlıyorum
1 saate halledip çıkmam lazım 12 30 da mukabelem var
Allah kabul etsin ne güzel benim de bugün sohpet var ama gidemeyeceğim hastalığı kimseye bulaştırmak istemiyorum keşke hastayken herkes dikkat etse salgın böyle artmazdı.

Allah kabul etsin ne güzel benim de bugün sohpet var ama gidemeyeceğim hastalığı kimseye bulaştırmak istemiyorum keşke hastayken herkes dikkat etse salgın böyle artmazdı.
Amin amin hepimizinkini çok geçmiş olsun evet doğru diyorsun bu konuda insanımız hic dikkat etmiyor malesef Rabbim şifa versin sana ve bütün hastalara

Eveeett
Detaylıca yazardım normalde beni bilirsiniz
Ama vaktim yok bütün evi topladım
Guneslikler ve camlar her yerin ama her yerin açtım
Ve her yeri günlük süpürdüm Banyolar dahil
Banyo halilari yıkamada
Şimdi hazırlanmaya geçiyoruz
Oğlum da doğru düzgün bisey yemedi hazırlanıp onu yedirmeye çalışayım
Bu da pek detaysız olmadı da neyse

Amin canim insallah hepimize
Bende anlamadim heralde ilk defa bi ramazanda hastalandim oruc tutamiyorum.
Hemen gecesinde oruclarimiza başlayalım insallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…