- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ben alıyorum yıkayıpta düdüklüye alınca az yağda soteliyorum şöyle bir 5 dk.sonra üzerini kaplayacak şekilde su ekliyorum 30 dk.pişiriyorum. Suyuyla bulgur pilavı yapıyorum aşırı lezzetli oluyor.Düdüklüyü açtıktan sonra biraz daha kaynatiyorum kapağı açık şekilde o zaman yumuşak ve epey lezzetli oluyor tavsiye ederim.organik köy tavuğu düdüklüde kaç dk ya da saatte pişer bilgisi olan var mı ?
Geçmiş olsun yüzün neden şişti acabaKızlar hastalıktan yüzüm bi tuhaf olmuş gözlerim de yüzüm de hafif şişben,ben de değilim
Evi toparladım, süpürdüm.
Bulaşıkları hallettim .
Evi havalandırdım.
WC, lavabo çamaşır sulandı.
Bulaşık makinesi çalıştırıldı çamaşır suyuda kattım hastalık dolayısıyla.
Masayı sildim yeter bu kadar iş zaten.Uzandım kaldım namaz kılıp bebişi yıkarım inşallah ilgilenemedim kaç gündür sever zaten bıcı bıcı yapmayı sonrada uyuturum inş.
İlk önce yağda soteliyorsun yani bende deneyim o zaman. Evet suyuyla bulgur pilavı yapıcam bendeBen alıyorum yıkayıpta düdüklüye alınca az yağda soteliyorum şöyle bir 5 dk.sonra üzerini kaplayacak şekilde su ekliyorum 30 dk.pişiriyorum. Suyuyla bulgur pilavı yapıyorum aşırı lezzetli oluyor.Düdüklüyü açtıktan sonra biraz daha kaynatiyorum kapağı açık şekilde o zaman yumuşak ve epey lezzetli oluyor tavsiye ederim.
Düdüklün çok iyiyse bilemiyorum tabi belki daha hızlı pişirebilir benim orta halli birşey.
Selam pinhancım daha iyi ol inşallah kimle konuşsam herkes hasta Allah şifa versinSelamlar cennet hatunları
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler herkese, ben hastayım demeye bıktım siz geçmiş olsun demeye bıkmadınız sağolun
Neyse hamdolsun günümüze.
Göz damlası işe yaradı, bu sabah çok daha iyi uyandım.
Çocuklara geçmeden geçirecem inşallah. Boğazımı gıcık eden öksürük hala devam ediyor ona alıştım zaten artık bir alışkanlık haline geldi öksürük.
Neyse o da geçer elbet.
O ne güzel selam öyleSelamlar cennet hatunları
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler herkese, ben hastayım demeye bıktım siz geçmiş olsun demeye bıkmadınız sağolun
Neyse hamdolsun günümüze.
Göz damlası işe yaradı, bu sabah çok daha iyi uyandım.
Çocuklara geçmeden geçirecem inşallah. Boğazımı gıcık eden öksürük hala devam ediyor ona alıştım zaten artık bir alışkanlık haline geldi öksürük.
Neyse o da geçer elbet.
Sabah işlerimi yaptım
Evin her bölümüne girdim, işlerimi hallettim
Bulaşık mak çalıştırdım
Mutfak sildim toplu
Çamaşır attım
Askıya astım balkonda kurusun bugun
Kuran okudum, epey okudum
Namaz kıldım
Oğlanla oynadım
Wc sildim
Başka iş yapmayacağım.
Fincanına bayıldığımı söylememe gerek var mı tatlı kıs?
Direkt sen aklıma geldin alırkenFincanına bayıldığımı söylememe gerek var mı tatlı kıs?
Bak ne güzel işlerde akıllara geliyorumDirekt sen aklıma geldin alırken
ne güzel veriliyosa git bence benim çok hoşuma gitti bir günde bile ne kadar çok bilgi öğrendik bizimki ücretli ama şirket karşılıcak hiç istememiştim katılmayı ama iyiki katılmışım yarında devam edicek cumartesi sınav inşallah geçerim sertikamı alırım . en azından şu hemlik manevrasını öğrenmek çok iyi olucak aslında okullarda zorunlu olarak öğretilse ne iyi olurOkulda ilkyardım kursu verilcekmiş ben de başvurmuştum papatya senin mesajını görünce hatırladım sordum bakim noldu diye hiç ses yok
Sözde ehliyette öğrettiler de çok yetersizne güzel veriliyosa git bence benim çok hoşuma gitti bir günde bile ne kadar çok bilgi öğrendik bizimki ücretli ama şirket karşılıcak hiç istememiştim katılmayı ama iyiki katılmışım yarında devam edicek cumartesi sınav inşallah geçerim sertikamı alırım . en azından şu hemlik manevrasını öğrenmek çok iyi olucak aslında okullarda zorunlu olarak öğretilse ne iyi olur
Ve benim burda fırınım yokNe biçim şeyler yapıyorsunuz bıktım
Hepinizden nefret ediyorum
üşenmesemde akşam yapsam çok lezzetli görünüyor. Evde malzeme var ama yapacak kişi yokpenyez83 hurma seviyorsun bunu ni dene sıcak sıcak çok güzel olur tahini az daha fazla olsa daha iyi
Aman şunu açmakla kim uğraşacak
Tatlım geçmiş olsun Allah şifa versinSelam canlar. İyi öğlenler
Sabah oğluma kahvaltı yaptırdım topladım
Evi topladım süpürdüm
Sahurdan sonra çalışmamıştım bugün gece oğlan ateşliydi ona kağıt boya verip biraz ders çalıştım
Makineye çamaşır attım yıkandı astım
Yerleşecek kıyafetleri yerleştirdim
Wc banyo temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?