- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Bitti mi canim naptinOlur olur olur
Benim baya dağıldı
Tezgah üstü yıkanmış bulasikalr
Makine de temiz dolu
Hepsi yerleşecek
Kirliler girecek makineye
Tencere var yikanacak
Bende kesinlikle. Kalbimi uyandırıyor Allah razı olsunMaşallah yaa çok.hosuma gidiyor gaza geliyorum.zeynep ablayi görünce bak Zeynep yazınca da bi garip hissettim
Evet canım bittiBitti mi canim naptin
Ocağı üst dolapları bir güzel parlattim Buzdolabının ic dişini sildim yerleri de sildim mis oldu.
Bende kesinlikle. Kalbimi uyandırıyor Allah razı olsun
Çok güzel kupan afiyet olsunİlahileri dinlerken ve bulaşıkları toplarken kendime bir yeşil çay ısmarladım
Bu minik kupam da kutsal topraklardan.. sevdiklerimden hediye gelmişti. Görünce gönül bunu sever diyip almışlar yeri bende ayrı
Bazı eşyalar anlamlı ya bir yeri yada kişileri hatırlatıyor bana
O yüzden sevdiğim birine hediye kupa alacaksam aynısından kendime aldığım da olmuştur, bakınca birbirimizi hatırlayalım diye
Teşekkür ederim canım sağolÇok güzel kupan afiyet olsun
Biz sahur yapıp yatıyoruzTeşekkür ederim canım sağolsende mi uyumadın
Hee anladım afiyet olsun canım bende beklicem sahuru 5 gibi hazırlıyorum bugünse uyumayı düşünmüyorum bakalımBiz sahur yapıp yatıyoruz
Ayşenur benim adım
Vay adaşlarıma heleEvet amaa ben nursuzum
Topikte bir adaşınız daha var kızlarVay adaşlarıma hele
Ben de güllüsüyüm
Memnun oldum herkeslerin ismi ne güzel
Bende erken kalkıp müçver yapayım dedim uyku ağır bastıHayırlı sahurlar bu gece sahuru zor ettim aşırı uykum var bi gözüm kapalı resmen
Bu gece ben sahur yapmıyorum oglumdan kalan iki lokma ekmek vardi onu yedim detaylı yapmadım suyumu içtim elhamdülillahBende erken kalkıp müçver yapayım dedim uyku ağır bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?