Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla evde bakara suresi açtım iki gündür niyeyse Ramazan a kötü girdim hayırla çıkmak nasip olsun.
Söylediklerini yapıyorum beklenti içinde olmuyorum ama hastayken olmuyor işte insan muhtaç oluyo.
Valla Bonus bazen gemileri yakasim geliyor ama Allah için duruyorum sakinleşiyorum.

Geçmiş olsun canım doktora mı gitsen acaba ilaç verir iyi gelir. Allah kalbine ferahlık evinize huzur versin inşallah
Sağol amin Allah razı olsun duş aldım rahatladım hamd olsun gidim dedim dr.a ama öksürükte azaldı.Öksürük şurupları da var evde ama ben içmiyorum.

Hastayken insan yardım bekliyor haklısın bide çocuk varsa zorlanırsın zaten hastayken yardımcı olmayacaksa da ne bileyim

Sağol canımŞifa olsun inşallah.

AYrılma olmayacaksa bir de bunun kozunu vermiş olursun ona bu açıdan düşün.

Gemileri hiç kıpraştırma bile. Bakaraya başladıysan 21 güne tamamla kulaklıkla sen de dinleyebilirsin

Aile hekimliğine gittim kızlar sırada pek yok arabayı da alıp gidiyorum artık cesaret edebiliyorum büyük rahatlık valla 15 dk.da gidip geldim dr.a ciğerlerimi dinlettim sandığın kadar kötü değil dedi.İlaç yazdı pek içesim de yok ama balgam var bakarım artık.
Valla bizim bu mahallede araba kullanabilen heryerde sürerde neyse ben kendimi boşuna kasmışım bunca zaman araba olupra cesaret etmeyeniniz varsa ben tavsiye edilir kızlar.

AYrılma olmayacaksa bir de bunun kozunu vermiş olursun ona bu açıdan düşün.

Gemileri hiç kıpraştırma bile. Bakaraya başladıysan 21 güne tamamla kulaklıkla sen de dinleyebilirsin
Evde açıyorum TV'den evde okunsun diye.
Çok iyi biri olmasına rağmen bana çok zıt bir karakteri var ne yapsam bu adamla bilmiyorum bi de düşün evlilik yıldönümümüz geldiğimiz şu hale bak.

Hastayken insan yardım bekliyor haklısın bide çocuk varsa zorlanırsın zaten hastayken yardımcı olmayacaksa da ne bileyim
Yardım etse bile bi arkadaş çevresi var akşama kadar bıraksan onlarla durur vede kocamın ailesini hiç mi hiç sevmiyorum.Bu bana çok batıyor burada ben de hata yapıyorum kabul ediyorum bazen oradan vuruyorum tahammülsüzleştim fark ediyorum.

Evde açıyorum TV'den evde okunsun diye.
Çok iyi biri olmasına rağmen bana çok zıt bir karakteri var ne yapsam bu adamla bilmiyorum bi de düşün evlilik yıldönümümüz geldiğimiz şu hale bak.

Olmuş artık ne yapıcan çocuklar var arada yok saymaya çalış bir süre

Maşallah ne güzel arabanın yanından geçip yürüyecek gidiyorum her yere artık sıkıldım kullanmak istiyorum ama cesaretim yok. Bi kere cesaretlendim park ederken duvara vurdum sonra gitti cesaret

İşte arkadaşlarıyla buluşur ama dozunu arttırınca sıkıntı oluyor haklısın. Eşimin ailesini bende bazı konularda sevmiyorum ama saygı duymak zorundayım eşim için.

Yatakları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Bardakları koyduğum rafı boşalttım
Silip yerleştirdim /fazlalıkları kaldırdım
Salondaki yemek ve kahvaltı takımlarımı koyduğum 2 tane büfeyi boşalttım
Silip düzenleyerek yerleştirdim
Büfelerin dışını da temizledim
Bikaç tane bulaşık elimde yıkadım
Geri kalanları makinaya yerleştirdim
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Astım
Dünden yıkanan sofrabezlerini katladım yerleştirdim

Maşallah ne güzel arabanın yanından geçip yürüyecek gidiyorum her yere artık sıkıldım kullanmak istiyorum ama cesaretim yok. Bi kere cesaretlendim park ederken duvara vurdum sonra gitti cesaret
Ama herkes ufak kazalar yapabilir ilk öğrenim aşamasında hevesin kırılmasın dayım da park ederken kapıya sürttü bayağ çizdi ama şuan iyi sürüyor sen de tek olmuyor yani park etmek en zoru zaten.
Benim de cesaretim yoktu Rabbim kaza bela vermesin ama nereye kadar diyip atladım tek başıma yok baktım fena değilim Ama uzak mesafelere açilamadim inş.o da olacak iyileşim ablalarımla,yengelerimle gezeriz
Eve bi tık uzak bi park var ilk çocuklarla oraya gidim diyorum inş. hedef orası, çarşı falan bizim burası çok kalabalık ekstrem olsun diye belki bir gün

Olmuş artık ne yapıcan çocuklar var arada yok saymaya çalış bir süre
Öyle yapacağım Bonuscum sizler tecrübelisiniz benden, söz dinlemek lazım bazen
Hayır bi de ben şikayetlensem annem erkek kardeşim onu savunuyor Abim ablam ortayı bulur yine

Kızlar sizlerle konuşmayı özlemişim sağolun varolun negatif enerjimle sizi de yordum belki hakkınızı helal edin.
Bugünler de böyle denk geldi hep beraber güzel günler görelim inşallah.
Amin inşAllah canım sıkma canını her zaman yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…