Valla evde bakara suresi açtım iki gündür niyeyse Ramazan a kötü girdim hayırla çıkmak nasip olsun.Geçmiş olsun hepinize.
Sonucu olamayacaksa hiç düşünme teneffüs kabullenip idare etmeye, kavga ortamı olmamasına çabala onun için değil kendin için.
Zaten böyle düşünürsen beklentin de olmaz gittiğine de ses etmezsin umrunda olmaz.
Allah kolaylık versin oku aranız için
Sağol amin Allah razı olsunGeçmiş olsun canım doktora mı gitsen acaba ilaç verir iyi gelir. Allah kalbine ferahlık evinize huzur versin inşallah
Hastayken insan yardım bekliyor haklısın bide çocuk varsa zorlanırsın zaten hastayken yardımcı olmayacaksa da ne bileyimValla evde bakara suresi açtım iki gündür niyeyse Ramazan a kötü girdim hayırla çıkmak nasip olsun.
Söylediklerini yapıyorum beklenti içinde olmuyorum ama hastayken olmuyor işte insan muhtaç oluyo.
Valla Bonus bazen gemileri yakasim geliyor ama Allah için duruyorum sakinleşiyorum.
Allah razı olsun ablam duaya ihtiyacımız var her zamanteneffüs çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin sizlere ve hepimize. ALLAH feraha çıkarsın sıkıntılı günler bitsin gitsin.
Sağol canımİllet gibi yapıştı, bak senin de uzun sürmüş, geçmiş olsun Gölgecim
Teneffus Zili pekmez tereyağı çocuklara hemen denerim kendim de aklıma bile gelmedi Denicem.
Sana da geçmiş olsun teneffüs. Her türlü sağlık ve huzur diliyorum
Valla evde bakara suresi açtım iki gündür niyeyse Ramazan a kötü girdim hayırla çıkmak nasip olsun.
Söylediklerini yapıyorum beklenti içinde olmuyorum ama hastayken olmuyor işte insan muhtaç oluyo.
Valla Bonus bazen gemileri yakasim geliyor ama Allah için duruyorum sakinleşiyorum.
Evde açıyorum TV'den evde okunsun diye.AYrılma olmayacaksa bir de bunun kozunu vermiş olursun ona bu açıdan düşün.
Gemileri hiç kıpraştırma bile. Bakaraya başladıysan 21 güne tamamla kulaklıkla sen de dinleyebilirsin
Yardım etse bile bi arkadaş çevresi var akşama kadar bıraksan onlarla dururHastayken insan yardım bekliyor haklısın bide çocuk varsa zorlanırsın zaten hastayken yardımcı olmayacaksa da ne bileyim
Evde açıyorum TV'den evde okunsun diye.
Çok iyi biri olmasına rağmen bana çok zıt bir karakteri varne yapsam bu adamla bilmiyorum bi de düşün evlilik yıldönümümüz geldiğimiz şu hale bak.
Maşallah ne güzel arabanın yanından geçip yürüyecek gidiyorum her yere artık sıkıldım kullanmak istiyorum ama cesaretim yok. Bi kere cesaretlendim park ederken duvara vurdum sonra gitti cesaretAile hekimliğine gittim kızlar sırada pek yok arabayı da alıp gidiyorum artık cesaret edebiliyorum büyük rahatlık valla15 dk.da gidip geldim dr.a ciğerlerimi dinlettim sandığın kadar kötü değil dedi.İlaç yazdı pek içesim de yok ama balgam var bakarım artık.
Valla bizim bu mahallede araba kullanabilen heryerde sürerde neyseben kendimi boşuna kasmışım bunca zaman araba olupra cesaret etmeyeniniz varsa ben tavsiye edilir kızlar.
İşte arkadaşlarıyla buluşur ama dozunu arttırınca sıkıntı oluyor haklısın. Eşimin ailesini bende bazı konularda sevmiyorum ama saygı duymak zorundayım eşim için.Yardım etse bile bi arkadaş çevresi var akşama kadar bıraksan onlarla dururvede kocamın ailesini hiç mi hiç sevmiyorum.Bu bana çok batıyor burada ben de hata yapıyorum kabul ediyorum bazen oradan vuruyorum tahammülsüzleştim fark ediyorum.
Ama herkes ufak kazalar yapabilir ilk öğrenim aşamasında hevesin kırılmasınMaşallah ne güzel arabanın yanından geçip yürüyecek gidiyorum her yere artık sıkıldım kullanmak istiyorum ama cesaretim yok. Bi kere cesaretlendim park ederken duvara vurdum sonra gitti cesaret
Öyle yapacağım Bonuscum sizler tecrübelisiniz benden, söz dinlemek lazım bazenOlmuş artık ne yapıcan çocuklar var arada yok saymaya çalış bir süre
Amin inşAllah canımKızlar sizlerle konuşmayı özlemişimsağolun varolun negatif enerjimle sizi de yordum belki hakkınızı helal edin.
Bugünler de böyle denk geldi hep beraber güzel günler görelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?