Son tik olan yere ne yazacaktınTüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Odaları havalandırdım
Yatağımızı topladım
Ortalığı topladım
Yemek yaptım elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Markete gittik geldik
İftardan önce mutfak topluTahmin et
Bişey yazacaktım da unuttum kalmış öyleİftardan önce mutfak toplu
2 tabak diyoduk
Tabakları yeni aldım iftardan önce yıkadım geri kalanda iftar öncesi yıkandı2 tabak diyoduk
Çok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin benim eşimde anlayissiz malesef bu aksam da biz tam iftar vakti tartıstık bugun bizim buranin pazari eve çikmadan aliş verisimi yaptim eve çiktim yemegim vardi yanina yesil mercimekGünaydın kızlar o kadar kötüyüm ki moralmen çöktüm bana duanızda yer verin lütfen.
Ne oldu bilmiyorum şimdi de oğlan ben hastayım diyor ben regl oldum, hastalık bi yandan hiç el atanım yok.
Bi defa abim,bi de büyük ablam yemek gönderdi en büyük ablam bir şeye ihtiyacın olursa söyle dedi.
Ama annemlerden hiç el atan olmadı annem hasta ama her gün aramasını beklerdim.
Bunun üzerine eşim beyle akşam birbirimize girdik çok fena patladık üzerine kp geldi ses gitmiş ne sinir oldum gelmesine
Eş kişisi suçluydu benim de vardı tabi ama teravihe gitme dedim çocuklara bak koptu kıyamet sen hep böylesin demeler.
İnanın hasta olmasam annemlere gidicektim anlayışsızlığından bıktım dışarı çıkma diyince bizim evde kavga çıkıyor bu nasıl bir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun biz kadınların.
Bi düşüncelerdeyim sonum hayr olsun.
Yarına var inşallah canım bi menü var aklımda ama tam emin de olamadım sizin varsa öneriler beklerimGonulmeyvesi misafirin mi var senin iftara akşam menü demiştin
Allah kaza bela vermesin inşallahAma herkes ufak kazalar yapabilir ilk öğrenim aşamasında hevesin kırılmasındayım da park ederken kapıya sürttü bayağ çizdi ama şuan iyi sürüyor sen de tek olmuyor yani park etmek en zoru zaten.
Benim de cesaretim yoktu Rabbim kaza bela vermesin ama nereye kadar diyip atladım tek başıma yok baktım fena değilimAma uzak mesafelere açilamadim inş.o da olacak iyileşim ablalarımla,yengelerimle gezeriz
Eve bi tık uzak bi park var ilk çocuklarla oraya gidim diyorum inş.hedef orası, çarşı falan bizim burası çok kalabalık ekstrem olsun diye belki bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?